Pressefoto

Pressefoto

Vinderne af Hillerødmesterskaberne i Markedsføring er fundet

5.b fra fra Frederiksborg Byskole indtog førstepladsen, da der blev afholdt Hillerødmesterskaber i Markedsføring på handelsskolen i Hillerød

Cirka 160 5. klasseselever mødte forleden spændte op på Hillerød Handelsskole for at få afgjort, hvem der bedst kunne markedsføre de lokale forretninger og dermed snuppe den ærefulde titel som 'Hillerødmester i Markedsføring'.

5. klasserne havde brugt ugerne forinden på at arbejde med en virksomhed, hvor de skulle beskrive en event med spændende aktiviteter for børn, ældre eller familier, og hvordan butikken kunne fejre påsken på den mest geniale måde. De skulle også udarbejde en plakat, der fortalte og reklamerede for deres event, og de skulle producere en tv-reklame.

5.b fra byskolen vandt

Efter at dommerne havde voteret og kigget på elevernes arbejde, og alle point var talt sammen, kunne vinderen kåres. I år løb 5. b fra Frederiksborg Byskole med sejren.

Alfred, Isak, Mads, Niels og Noah havde arbejdet med Spejdersport. Deres ide om et EGGstreme Løb – et forhindringsløb for familier, hvor man kan løbe en tur gennem en planlagt rute, mens man samler påskeæg og dermed point - var så godt et stykke markedsføringsarbejde, at de snuppede førstepladsen og altså dermed kan kalde sig for de nye Hillerødsmestre i Markedsføring.

"Det har været rigtig sjovt at være med, men også lidt stressende. Vi diskuterede rigtig meget i starten om, hvordan plakaten og vores event skulle være, og der var mange ting, vi skulle blive enige om. Vi har lært at skulle finde løsninger sammen – nogle gange var der lidt uenigheder, men det klarede vi fint. Vi har også lært meget om markedsføring – både hvad folk gerne vil have, og hvordan man laver et catchy slogan og får folk til at huske ens produkt," fortæller drengene fra vindergruppen i en pressemeddelelse.

Mange præmier

Dommerne, som var lærere fra skolen samt marketing manager fra Slotsarkaderne, havde også præmier til 2. og 3. pladsen samt til de grupper, der havde lavet den bedste video og bedste plakat/event.

2. pladsen gik til: 5.a fra Sophienborgskolen: Abdul, Caroline A, Julie W og Oskar H, som repræsenterede Bilka Hus og Have.

3. pladsen gik til: 5.b fra Sophienborgskolen: Filippa H.L, Mie, Simon og Lasse, som havde arbejdet med Imerco.

Bedste video blev vundet af 5.a fra Sophienborgskolen: Madina, Nanna, Oscar O og Victor P, der også arbejdede med Spejdersport.

Bedste plakat/event blev vundet af: 5.b fra Sophienborgskolen: Filippa H.L, Mie, Simon og Lasse, der havde lavet et event for Imerco.

Vindere fik både medaljer og påskeæg - og så selvfølgelig den ærefulde titel.

Konkurrencen afholdes af Hillerød Handelsskole, Knord i samarbejde med Hillerød Kommune, kommunens folkeskoler og lokale virksomheder.

Se elevernes videoer her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLevnpLWI9oc72AFgF0XeMz3XsVaMjWUAM

Publiceret 17 April 2019 18:00