Direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret, på det kommende gulv i Arena Hillerød. Bag ham VIP-tribunen med skybokse.

Direktør Carsten Larsen, FrederiksborgCentret, på det kommende gulv i Arena Hillerød. Bag ham VIP-tribunen med skybokse.

Så er der sat dato på arenaens åbning

Hele byen inviteres indenfor i den nye multihal ved FrederiksborgCentret, der står klar lige efter årsskiftet

Af
Niels Idskov

Indvielsen er sat til 7. januar 2020, og det vil ske efter alle kunstens forskrifter, men dermed stopper festen omkring Arena Hillerød ikke.

Carsten Larsen, der som direktør for FrederiksborgCentret har stået i spidsen for byggeriet af multihallen, fortæller, at alle byens borgere efterfølgende bliver inviteret indenfor. Det bliver et af flere programpunkter i den plan for de første 100 dage med Arena Hillerød, som Carsten Larsen arbejder på.

"Jeg går efter at der skal ske noget henover de første dage 100 med multihallen," fortæller Carsten Larsen.

Program for 100 dage

Endnu foreligger der ikke konkrete navne eller begivenheder på 100 dages-programmet, men der kan stilles store forventninger til den nye bygning, der utvivlsomt vil gøre Hillerød endnu mere attraktiv.

Indvielsen af Arena Hillerød vil ske med omkring ni måneders forsinkelse, hvilket ikke mindst skyldes de tidligere problemer med vandet under grunden.

"Her og nu kører det efter planen. Ja, jeg hører endda byggefolkene sige, at de ligefrem er en anelse foran tidsplanen," kommer det med tilfredshed fra direktøren fra Milnersvej.

Arena Hillerød på 8.800 kvm får 3.000 siddepladser og har C.C. Contractor A/S som totalentreprenør.

Læs stort fødselsdagsinterview med Carsten Larsen i Hillerød Posten på mandag den 16. april

Publiceret 12 April 2019 14:03