Lidl ønsker at opføre endnu en butik i Hillerød - nemlig på Frederikværkgade i Ullerød. Arkivfoto

Arkivfoto

Lidl bremset: Politikerne afviser byggeprojekt i Ullerød

Politikerne i byplanudvalget afviste på deres møde onsdag, at Lidl og Skanska kan gå videre med nyt projekt i Ullerød

Af
Mette Dolmer Thygesen

Der er nu lange udsigter til, at Lidl kan bygge nyt supermarked på den gamle seminariegrund i Ullerød på hjørnet af Frederiksværksgade og Tulstrupvej.

Politikerne i Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget afviste nemlig på deres møde onsdag at sætte lokalplansarbejdet i gang for en ny Lidl på på seminariegrunden og et nyt boligprojekt, som Skanska vil stå for, på grunden øst for Netto.

"Det er et enigt udvalg, som anbefaler, at vi ikke går videre med projektet," siger udvalgsformand Dan Riise (Venstre).

Skanska og Lidl havde fået lavet en startredegørelse med detaljer om deres ønsker for det kommende supermarkeder og boligerne i 3-5 etager, men politikerne sagde altså nej til at gå videre med lokalplansarbejdet for projektet.

"Er allerede en mulighed"

Formanden er tilbageholdende med informationer om, hvorfor politikerne ikke ville gå videre med projektet:

"Snakken bliver i rummet, og der var nærmest lige så mange holdninger, som der er udvalgsmedlemmer. Men jeg kan nævne det, at der allerede er mulighed for, at Lidl kan bygge på grunden vest for Netto, uden at de lægger sig på hjørnegrunden. Der kan bygges en Lidl på det areal, vi har sat af til det for ikke ret mange år siden," siger han til Hillerød Posten.

Læs mere senere her på hip.dk og i den trykte udgave af Hillerød Posten, som udkommer tirsdag.

Denne illustration er tilknyttet sagen og viser Lidls mulige beliggenhed foran seminariet. På illustrationen ligger der også flere boliger rundt om seminariet, boliger som ikke ligger der i dag.

Denne illustration er tilknyttet sagen og viser Lidls mulige beliggenhed foran seminariet. På illustrationen ligger der også flere boliger rundt om seminariet.

Publiceret 04 April 2019 11:38