Søndag 31. marts er det blevet tid til den årlige affaldsindsamling, organiseret af Danmarks Naturfredningsforening. Pressefoto

Søndag 31. marts er det blevet tid til den årlige affaldsindsamling, organiseret af Danmarks Naturfredningsforening. Pressefoto

Mindst 23 indsamlinger af affald i Hillerød kommune

På søndag bliver der ryddet op i gader og stræder i Hillerød Kommune

miljø På søndag 31. marts gør borgerne i Hillerød noget for at gøre kommunen forårsren.

Der er arrangeret ikke færre end 23 affaldsindsamlinger over stort set hele kommunen, så det burde være muligt at finde en indsamling i nærheden næsten ligegyldigt, hvor i kommunen man befinder sig.

På hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk kan man finde oversigt over indsamlingerne enten på kort eller ved at søge på Hillerød Kommune.

Danmarks Naturfredningsforening Hillerød opfordrer om at komme og være med. Det er godt for miljøet, man får frisk luft, god samvittighed og møder måske naboerne eller andre bekendte.

I ugen forud for søndagsindsamlingen - på dagene frem til 29. marts - indsamler skoler og institutioner også affald. I Hillerød kommune er der 10 skoler og fem institutioner, som er med - der er derfor rigtig mange børn og unge, som indsamler affald i denne uge.

jesl

Publiceret 25 March 2019 17:00