Kirsten Jensen. Arkivfoto: Martin Warming

Kirsten Jensen. Arkivfoto: Martin Warming

Kirsten Jensen om motorvej: "Vi er rigtig glade"

Hillerøds borgmester kalder det fantastisk, at regeringen og DF har vil afsætte penge til Hillerødmotorvejens Forlængelse

Også Hillerøds borgmester Kirsten Jensen (S) glæder sig over udsigten til, at Hillerød endelig får sin motorvej.

Regeringen og Dansk Folkeparti har i hvert fald onsdag meldt ud, at Hillerødmotorvejens Forlængelse mellem Allerød og Hillerød indgår i deres forlig om en ny investeringsplan for 2021-2030.

En pressemeddelelse beskriver følelserne på rådhuset i Hillerød med de to ord: "Endelig. Og fantastisk".

”Vi har kæmpet for det her i mange år, og vi er rigtig glade for, at det nu er lykkedes. Der bliver brugt alt for mange timer på at holde i kø på forlængelsen, og der sker alt for mange ulykker. Hillerødmotorvejen er ikke bare et særligt billigt stykke motorvej at anlægge, og det er også et stykke motorvej med en meget høj samfundsøkonomisk værdi - en af de højeste blandt lignende projekter. I Nordsjælland kan vi glæde os over, at både Hillerødmotorvejens forlængelse og Frederikssundmotorvejen er med,” udtaler Kirsten Jensen i pressemeddelelsen.

Afkørsel til sygehus

Nu skal forslaget nærstuderes. Blandt andet for at se, om der også er en ønsket afkørsel til det nye sygehus med i planen, og hvornår byggeriet går i gang.

”Men lige nu er vi bare rigtig tilfredse med, at vi får den vej. Den har vi ventet længe på” siger Kirsten Jensen.

Parterne kan dog ikke gennemføre aftalen på denne side af folketingsvalget. Hvis den skal gennemføres, skal de fire partier derfor finde flertal for deres plan efter folketingsvalget.

Mdt

Mdt

Publiceret 13 March 2019 10:45

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr