Annette Quist med beviset på prisen samt blomsterne fra Hillerød Byforum og C4. Carsten Larsen og Erik Helmer Pedersen flankerer. Foto: Niels Idskov

Annette Quist med beviset på prisen samt blomsterne fra Hillerød Byforum og C4. Carsten Larsen og Erik Helmer Pedersen flankerer. Foto: Niels Idskov

Flere roser til campingpladsen

Masser af lokal opbakning til Annette Quist i kølvandet på prisen til Hillerød Camping

Af
Niels Idskov

LYKØNSKNINGER Først blev Annette Quist og Hillerød Camping tildelt prisen som Danmarks Bedste Campingplads 2019, men dermed stoppede lovordene ikke. De lokale kræfter og samarbejdspartnere fra C4 og Hillerød Byforum ønskede også at udtrykke deres respekt og tak til "oasen midt i slotsbyen", som campingpladsen også kalder sig.

Derfor mødte Erik Helmer Pedersen fra C4 og Carsten Larsen fra Hillerød Byforum op med blomster og roser til de beærede indehaver af den endnu lidt vinter-slumrende campingplads.

"Men der er allerede fuldt booket til påske", fortalte en glad Annette Quist, som i 2018 satte besøgsrekord med 5.000 flere overnatninger end i den før da bedste sæson. Næste år skal hun forhandle ny kontrakt med Hillerød Kommune, men hun ligner en, der har mod på mere - og opbakningen peger også i den retning. Eventuelle investeringer vil heller ikke blive sat i værk uden en pæn tidshorisont, og planer og idéer savner Annette Quist ikke.

Stiller altid op

"Vi er til for hjælpe hinanden og Hillerød. Annette stiller altid op, og hun giver så meget tilbage til byen. Vi siger både til lykke og tak, " kom det fra Carsten Larsen.

"Hvis campingpladsen skal udvides eller der skal ske andre ting" så vil Hillerød Byforum lytte og forsøge at hjælpe. Vi kalder campingpladsen for en af byens vigtige "guldklumper". På denne her super plads sker der så meget til gavn for byen. Annette arrangerer byvandringer og meget mere, og prisen for at være landets bedste campingplads falder jo tilbage på Annette som menneske. På denne her unikke plads øger hun kendskabet til Hillerød. Vi har ikke hav og strand, men vi har så meget andet - og Hillerød Camping," fastslog Carsten Larsen.

"Anette sørger for mere liv i bymidten. Hvordan? Jo, for hver gæst på campingpladsen lægger i gennemsnit noget i retning af 775 kr. i byens forretninger, caféer osv. Ikke på internettet, nej, de går rundt i byen. Med prisen følger også øget omtale af campingpladsen og Hillerød By til gavn for os alle," sagde Erik Helmer Pedersen.

Flere priser

Annette Quist takkede for blomsterne og de pæne ord. Hun var glad for opbakningen, men syntes dog endnu ikke helt klar på en eventuel udvidelse af pladsen i retning mod cirkuspladsen.

"Der er mange ting, der skal følge med. Toilet- og badeforhold ikke mindst," sagde campingplads-indehaveren, men hun udtrykte stor optimisme omkring fremtiden.

"Det er ikke alle, der ved at at Hillerød har en campingplads midt i byen, men det begynder at hjælpe på det, når man først får P4-prisen for især gæstfrihed og nu kåres til landets bedste campingplads. mange af vores gæster kommer hertil, fordi de er blevet os anbefalet, og et eksempel herpå er de 40 britiske autocampere, der allerede har bestilt ophold her på fem dage i 2020. Derudover er det ikke mindst hollændere og nordmænd, der har opdaget os,", fortæller Annette Quist.

Publiceret 27 February 2019 16:00