Anders 'Anden' Matthesen opføre sit nye show 'Anden bringer ud' to gange på samme aften i Støbeihallen onsdag den 18. september. Pressefoto

Anders 'Anden' Matthesen giver to ekstra shows i Hillerød den 16. maj. Pressefoto

Billetterne blev revet væk: 'Anden' giver to ekstra shows i Hillerød

Anders Matthesen er populær i Hillerød - og nu giver han to shows mere

Af
Martin Warming

Den populære standupper Anders 'Anden' Matthesen kommer til Hillerød med sit nye show 'Anden bringer ud' til september, hvor showet bliver opført to gange på samme aften.

Billetterne til de to shows i Støberihallen til september blev revet væk i løbet af få dage, da de blev sat til salg for nylig, men nu er der håb forude for alle dem, der ikke nåede at sikre sig en billet i første omgang.

Det lokale bookingbureau Black Star Booking har nemlig lavet en aftale med Anders Matthesen om, at han giver to 'ekstrashows' i Støberihallen den 16. maj klokken 19 og 21.30.

"Billetterne til de to shows i september blev revet væk på meget kort tid, men nu er det heldigvis lykkedes mig at lave en aftale om to shows mere den 16. maj. Det er dagen før Store Bededag, så man skal altså ikke op på arbejde dagen efter," fortæller Peter Jacob Larsen fra Black Star Booking til Hillerød Posten.

Satser på udsolgt

Der er plads til 320 publikummer til hvert show, og hvis alle fire shows bliver udsolgt, vil knap 1.300 mennesker få sig et godt grin, når 'Anden' går på scenen i Støberihallen henholdsvis den 16. maj og den 18. september.

"Det er sådan set ikke kommet bag på mig, at det ville være rift om billetterne. Det går selvfølgelig lidt langsommere med billetsalget nu, men jeg satser da på, at der også bliver udsolgt til de to shows den 16. maj," siger Peter Jacob Larsen.

Peter Jacob Larsen har lavet en aftale med B-hageriet, hvor man kan købe en såkaldt teatermenu, hvis man har lyst til at få lidt at spise inden showet med 'Anden', så man ikke får grineflip på tom mave - og det har også været populært, fortæller Peter Jacob Larsen.

"Derfor har vi valgt at gentage succesen i forbindelse med de to shows den 16. maj, hvor man altså også kan købe en teatermenu hos B-hageriet inden showet med Anders Matthesen," siger han.

Du kan bestille billetter til de to shows den 16. maj - og en teatermenu, hvis du har lyst - på https://blackstarbooking.billet.dk/.

Publiceret 21 February 2019 14:59