Anders 'Anden' Matthesen opføre sit nye show 'Anden bringer ud' to gange på samme aften i Støbeihallen onsdag den 18. september. Pressefoto

Anders 'Anden' Matthesen opføre sit nye show 'Anden bringer ud' to gange på samme aften i Støbeihallen onsdag den 18. september. Pressefoto

Anders Matthesen kommer til Hillerød

Den populære stand-upper kommer til Hillerød onsdag den 18. september

Af
Martin Warming

stand up Anders 'Anden' Matthesen kommer en tur til Hillerød med sit nye show 'Anden bringer ud' onsdag den 18. september, hvor han optræder to gange i Støberihallen.

Det er det lokale bookingbureau Black Star Booking, der har lavet en aftale med den populære stand-upper, der ellers ikke normalt optræder på mindre spillesteder som Støberihallen.

"De sidste mange gange, jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er dér, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig," siger Anders Matthesen i en pressemeddelelse.

To gange på samme aften

Showet med Anders Matthesen bliver opført to gange på samme aften, fortæller Peter Jacob Larsen fra Black Star Booking.

"Der er ikke plads til så mange mennesker i Støberihallen, så når showet bliver opført to gange, så er det blandt for, at så mange som muligt kan få mulighed for at se showet, og så handler det selvfølgelig også om, at vi skal have det til at løbe rundt rent økonomisk," fortæller Peter Jacob Larsen.

Peter Jacob Larsen har startet sit eget bookingbureau, Black Star Booking, og han står blandt andet bag koncerten med Per Vers i Støberihallen den 8. marts. Og sidste år havde han blandt andet arrangeret en koncert med Mike Tramp i Støberihallen.

Showet med Anders Matthesen bliver dog noget af det 'største', han har været med til at arrangere.

"Det er nok noget af det største, jeg har lavet indtil videre, men jeg kan afsløre, at jeg har endnu et stort arrangement på vej i slutningen af oktober, men jeg kan ikke sige så meget mere på nuværende tidspunkt," siger Peter Jacob Larsen.

De to shows med Anders Matthesen i Støberihallen bliver opført onsdag den 18. september henholdsvis klokken 19 og 21.30. Black Star Booking har lavet en aftale med B-hageriet, der sælger en såkaldt teatermenu før de to shows, som kan bestilles samtidig med, at man bestiller billetter til showet.

Du kan bestille billetter til showet på https://blackstarbooking.billet.dk/.

Publiceret 11 February 2019 16:30