Så har Gribskovens Hårde Kerne opsat hjertestarter ved klubhuset på Enghavevej. Pressefoto

Så har Gribskovens Hårde Kerne opsat hjertestarter ved klubhuset på Enghavevej. Pressefoto

Hjertestarter sat op ved klubhus: Eneste hjertestarter i Gribskov

Vandreforeningen Gribskovens Hårde Kerne afslørede forleden deres nye hjertestarter

Sundhed Gribskovens Hårde Kerne har opsat hjertestarter ved klubhuset på Enghavevej 2. Det skete for kort tid siden, da omkring 160 glade vandrere afsløre Gribskovens Hårde Kernes netop indkøbte hjertestarter. Formand Jørgen Holst Hansen stod for styringen af afsløringen, der blev foretaget af en af foreningens turledere, Ole Skou.

Ole Skou fortæller, at foreningen tidligere har søgt fonde for at få støtte til hjertestarteren, men uden resultat. I sidste halvdel af 2018 søgte man så Nordea-fonden, der valgte at støtte indkøbet, hvilket de er meget glade for.

"For vores medlemmer vil der blive afholdt kurser i brugen af hjertestarteren, idet vi er så heldige, at vores formand Jørgen Holst Hansen er uddannet instruktør," fortæller Ole Skou fra Gribskovens Hårde Kernes.

Hjertestarteren er naturligvis registreret, så man kan finde den via ”Hjertestart” app inden for få dage. Dette betyder, at den ikke blot er hængt op for Gribskovens Hårde Kernes over 500 medlemmer, men er for alle. Det er pt. den eneste hjertestarter i Gribskov.

Publiceret 08 February 2019 04:00