Føtex i Hillerød er blevet kåret til Danmarks bedste føtex - for andet år i træk. Privatfoto

Føtex i Hillerød er blevet kåret til Danmarks bedste føtex - for andet år i træk. Privatfoto

Aldrig sket før: Føtex i Hillerød er Danmarks bedste for andet år i træk

Den lokale føtex er endnu engang blevet kåret til Danmarks bedste føtex

Af
Martin Warming

Medarbejderne i føtex i Slangerupgade i Hillerød kan godt tillade sig at være lidt stolte af sig selv.

Den lokale føtex er nemlig blevet kåret til Danmarks bedste føtex i 2018. Det blev den også i 2017, og det er faktisk aldrig nogensinde sket før, at den samme føtex-butik er blevet kåret til 'Årets Varehus' to år i træk.

Det var føtex' administrerende direktør, Thor Jørgensen, der overrakte den glædelige nyhed til varehuschef Frank Borgen Baltzer og hans medarbejdere, da han kom på uanmeldt besøg torsdag formiddag.

"Jeg er mega stolt over mine medarbejdere," lyder det fra Frank Borgen Baltzer.

"Vi har vundet ret stort i år med en stor margin ned til nummer to, og det skyldes en fantastisk holdindsats. Alle medarbejdere - servicemedarbejdere, elever, salgsassistenter og ledere - har virkelig gjort en stor indsats i årets løb, og alle har gjort alt, hvad de kan, for at Føtex i Hillerød er en sund og god forretning," tilføjer den lokale varehuschef.

Ny salgschef

I starten af januar 2018, og få dage inden føtex Hillerød fik overrakt pokalen og titlen som 'Årets Varehus 2017', startede Nicolai Nielsen, der har været ansat i koncernen i over ti år, som ny salgschef i Hillerød.

"Det var jo helt surrealistisk at starte med at få overrakt en kæmpe pokal og den flotte titel. Men jeg syntes også, at det lagde et ekstra pres på fra starten. For jeg ville selvfølgelig gerne have en større andel af sådan en titel. Jeg er så pavestolt over, at det er lykkedes igen. Alle i butikken og faktisk hele Hillerød bakker op omkring os. Og vi kan se, at hvis man er villig til at gå det ekstra skridt for kunderne, så belønner de os. Det er bare fedt," siger Nicolai Nielsen.

Varehuschef Frank Borgen Baltzer er selvfølgelig pavestolt over, at føtex i Hillerød er blevet kåret til Danmarks bedste føtex for andet år i træk. Arkivfoto: Martin Warming

Varehuschef Frank Borgen Baltzer er selvfølgelig pavestolt over, at føtex i Hillerød er blevet kåret til Danmarks bedste føtex for andet år i træk. Arkivfoto: Martin Warming

Der er flere kriterier, der tæller med, når føtex kårer sine bedste varehuse. Der kigges blandt andet på indtjening og omsætning, men føtex sender også en 'hemmelig' spejder, der opfører sig som en helt almindelig kunde, ud i butikkerne. 'Talentspejderne', som føtex kalder det, melder så tilbage om oplevelsen og den behandling, han eller hun fik i butikken. Føtex spørger også de 'rigtige' kunder om, hvordan de har oplevet deres indkøbstur.

"Jeg er mega stolt over resultatet og mine medarbejdere, men jeg synes faktisk også, at det er et skulderklap til hele byen. For vi kan selvfølgelig ikke bliver 'Årets Varehus', uden at kunderne bakker op om de lokale butikker, og det synes jeg virkelig, at de har gjort. Derfor vil vi også fejre det her med vores kunder og hele byen på et tidspunkt," fortæller Frank Borgen Baltzer.

Kæmpe fest

Udover æren har føtex i Hillerød også vundet en kæmpe fest for alle medarbejdere. Og den skal selvfølgelig holdes i Hillerød, understreger varehuschefen.

"Vi vil jo godt have, at hillerødborgerne handler lokalt, så derfor skal vores fest selvfølgelig også holdes her i Hillerød. Derfor har vi lavet en aftale med Festsalen på Sdr. Jernbanevej i marts, hvor vi skal fejre det her," siger Frank Borgen Baltzer.

Frank Borgen Baltzer har været varehuschef i føtex i Hillerød siden 2016. Noget af det første, han fik lavet, da han tiltrådte, var et våbenskjold med ordene "Gejst, vilje og vildskab".

"Vi har et motto, der lyder, at der ikke noget, der ikke kan lade sig gøre. Vi taler ikke om, at det kan vi ikke. Vi taler om, at det skal vi, og hvordan gør vi det så. Man kan som regel lidt mere, end man regner med," siger Frank Borgen Baltzer.

Publiceret 18 January 2019 11:53