Der bydes på klassisk, arabisk musik, nordisk jazz og cubanske rytmer, når Bilal Irshed Trio spiller i Brohuset lørdag den 19. januar klokken 19.

Der bydes på klassisk, arabisk musik, nordisk jazz og cubanske rytmer, når Bilal Irshed Trio spiller i Brohuset lørdag den 19. januar klokken 19.

Multikulturel koncert med Bilal Irshed Trio i Brohuset

Det arabiske strengeinstrument oud troner centralt i den arabiske musiktradition. Bilal Irshed er en herboende palæstinensisk komponist og oud-spiller og står i Danmark som en af de fremmeste eksponenter for oud'en.

"Han er en sjælfuld musiker, der både dyrker den traditionelle, mellemøstlige folkemusik og det klassiske, arabiske repertoire, men også lader oud'ens vemodige toner klinge i nye sammenhænge," skriver arrangørerne om en koncert med Bilal Irshed Trio i Brohuset på lørdag 19. januar klokken 19.

Bilal Irshed Trio består foruden Bilal Irshed af den danske bassist Rasmus Møldrup og den herboende, cubanske perkussionist Yohan Ramon. Trioens musikalske rødder er at finde i den klassiske, arabiske musik, men musikerne bevæger sig også ud i en helt ny kontekst, hvor det tætte og organiske sammenspil mellem oud'en, nordisk jazz og cubanske rytmer har gjort trioen til noget helt særligt.

Trioen har eksisteret siden 2011 og har udsendt to albums samt spillet en lang række koncerter.

Billetprisen er kun ti kroner, og billetter kan købes hos koordinator Marie Schmidt i Brohuset i tirsdagscaféen klokken 15-20 og fredagscaféen klokken 10-12.

Kebabbilen holder ved Brohuset klokken 17.00-18.30, og der er mulighed for at spise i Brohuset.

Publiceret 17 January 2019 13:00