Omkring 600 unge og deres forældre deltog forleden i en orienteringsaften på Hillerød Handelsskole og Hillerød Handelsgymnasium på Trollesmindealle.

Omkring 600 unge og deres forældre deltog forleden i en orienteringsaften på Hillerød Handelsskole og Hillerød Handelsgymnasium på Trollesmindealle.

600 deltog i orienteringsaften om uddannelser

Hillerød Handelsskole og Hillerød Handelsgymnasium havde 600 besøgende til orienteringsaften

Omkring 600 mennesker mødte mandag aften op, da Hillerød Handelsskole og Hillerød Handelsgymnasium på Trollesmindealle slog dørene op til orienteringsaften. Her kunne de fremmødte høre om skolens forskellige uddannelser.

Der måtte findes ekstra stole frem for at få plads til alle de unge og deres forældre, der var mødt op. De mange fremmødte kunne i løbet af aftenen få et indblik i hverdagen på skolen og opleve både undervisning og præsentationer fra engagerede elever og undervisere.

For handelsskolen var det især uddannelserne EUX Business samt 10. klasse Business, der trak de unge til.

"Jeg er glad for, at så mange kom for at høre mere om vores Business-uddannelser og de muligheder, de giver. Faktisk var der markant flere end tidligere år. Og også 10. klasse Business trak mange til. Jeg håber selvfølgelig, at vi ser mange af dem igen til sommer," fortæller uddannelseschef for erhvervsuddannelserne Conni Vang-Jensen i en pressemeddelelse.

"Indenfor detail/butiksområdet har vi garanti for at få en spændende elevplads, så vi havde også fået Bilka på besøg, som kunne fortælle om de virkelig gode muligheder for at gøre karriere i en stor og spændende virksomhed med mange muligheder,” tilføjer Conni Vang-Jensen.

Repræsentanter fra Bilka deltog også i arrangementet.

Repræsentanter fra Bilka deltog også i arrangementet.

På handelsgymnasiet var rigtig mange mødt op for at høre om de studieretninger, man kan vælge imellem på HHX.

"Den nye gymnasiereform betyder, at alle HHX-elever starter på samme grundforløb. Efter tre måneder vælger de så hvilken studieretning, de vil satse på. Det sker i tæt samarbejde med vores studievejledere. På den måde bliver valget i langt højere grad baseret på evner og vi sikrer også, at valget falder på de fag, som er mest relevante for det eleverne ønsker at bruge sin HHX til bagefter," fortæller Jesper Als, der er rektor for Hillerød Handelsgymnasium, i pressemeddelelsen.

mw

Publiceret 16 January 2019 18:30