Kim Wilsborg fra Hillerød bar den danske fane til Invictus Games, hvor han også vandt en sølvmedalje. Arkivfoto: Privat

Kim Wilsborg fra Hillerød bar den danske fane til Invictus Games, hvor han også vandt en sølvmedalje. Arkivfoto: Privat

Krigsveteran fik særlig hæder

Kim Wilsborg Sørensen fra Hillerød modtog en særlig hæder ved uddelingen af Hillerød kommunes idrætspriser i fredags

særpris Veteranen Kim Wilsborg Sørensen modtog fredag en særlig hæder ved uddelingen af Hillerød Kommunes idrætpriser i Frederiksborgcentret.

Kim Wilsborg Sørensen deltog i Invictus Games – eller OL for Veteraner, som det hedder på dansk – i Australien, hvor han kæmpede sig til sølvmedalje. Han bar også den danske fane for det danske hold på 25 veteraner.

Han deltog i flere discipliner, blandt andet en slags rallykørsel og en kaproning i romaskine. Men han havde også meldt sig til en disciplin, han ikke havde nogen erfaring med, nemlig sejlads, og sammen med tre andre sejlede han i bugten ud for Sydney.

"Selvom du ikke har sejlerfaring, og I ikke havde nået at sejle meget inden OL, vandt I fem ud af seks sejladser. Kun i finalen blev I slået. Og det gav så den flotte sølvmedalje, vi nu hædrer dig for," sagde borgmester Kirsten Jensen, som overrakte særprisen til Kim Wilsborg Sørensen.

"Hvor mange kunne lige gøre det, du gjorde der i Australien? Det må have været en fantastisk oplevelse, og for os andre er det i hvert fald ret fantastisk, at du også lige klarede det, som du har gjort med så mange ting i dit liv. I var fire i båden, så du var ikke alene. Men sikke en indsats fra jer," sagde hun.

Mdt

Publiceret 15 January 2019 05:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr