Det nye Fitness World-center er over dobbelt så stort som det i SlotsArkaderne, fortæller assisterende centerleder Daniel Madsbøll Steffensen og centerleder Helene Valeur. Foto: Mdt

Det nye Fitness World-center er over dobbelt så stort som det i SlotsArkaderne, fortæller assisterende centerleder Daniel Madsbøll Steffensen og centerleder Helene Valeur. Foto: Mdt

Fitness World åbner kæmpe træningscenter på Københavnsvej

Fitness World lukker deres afdeling i SlotsArkaderne og åbner i stedet et mere end dobbelt så stort center i den mere østlige del af Hillerød. Her er også plads til holdtræning, som der ikke var i afdelingen i SlotsArkaderne

Af
Mette Dolmer Thygesen

motion Et nyt 1350 kvadratmeter stort fitnesscenter er åbnet på Københavnsvej 31. Det er Fitness World, som åbner deres tredje træningscenter i Hillerød i de helt nyistandsatte lokaler.

Fitness World, som også har et træningscenter på Frejasvej, håber at få nye motionisterne trukket til centret:

"Centret ligger mere østligt i Hillerød end vores andre centre, og der er ikke så mange træningstilbud i Hillerød øst. Så vi vil gerne åbne lidt op i den retning," siger Daniel Madsbøll Steffensen, som er centerleder for Fitness World i SlotsArkaderne.

Nuværende kunder kan rykke med

De cirka 1100 kunder, der benytter sig af det 562 kvadratmeter store træningscenter i SlotsArkaderne har nu fået besked om, at Fitness World lukker afdelingen i SlotsArkaderne den 28. februar.

"Så er der et overlap på halvanden måned, hvor de nuværende kunder fra centret i SlotsArkaderne kan rykke over i de nye lokaler - med samme vilkår og pris, som de har nu. Og så får de et væsentlig større og helt nyt center med nye maskiner," siger Daniel Madsbøll Steffensen, som fra marts vil være personlig træner og assisterende centerleder i centret på Københavnsvej.

Titlen som centerleder får Helene Valeur, som kommer fra en lignende stilling i hos Fitness World i Helsingør.

Udvidede åbningstider

Det nye Fitness World-træningscenter, som åbnede mandag14. januar, får også udvidet åbningstiderne i forhold til, hvad centret i SlotsArkaderne har. I SlotsArkaderne må Fitness World nemlig for eksempel lukke klokken 20 om fredagen og klokken 18 om lørdagen, men i det nye center på Københavnsvej kan de holde åbent hver dag fra 5.30 til 24.

"I SlotsArkaderne er det begrænset, hvad vi kan lave af events, og begrænset, hvor meget vi kan udvikle de mindre lokaler. Her i det nye center får vi plads til holdtræning og andre begivenheder eller happenings, som vi kunne finde på," siger Daniel Madsbøll Steffensen.

Foto: Mdt

Foto: Mdt

I det nye center er der ved indgangen et lille cafeområde med kaffe og te, og ved receptionen salg af diverse proteinshakes og -barer og et cardiotræningsområde med stepmaskiner, cykler og løbebånd. På andre etager er der et rum med cykler til spinning-hold, hvor man kan koble sin smartphone til og holde øje med puls og forbrændte kalorier - og et lokale til holdtræning med stepbænke, boksepuder, yogamåtter og vægtskiver. I et udstrækningsområde er der ribber og yogabolde. Fitnesscentrets største rum har højt til loftet og masser af lys, og der vil der være mulighed for vægttræning og andet styrketræning, også med kettlebells til crossfit, fire såkaldte 'stairmasters' til trappetræning, romaskine og meget mere.

Og der er plads til, at mange flere end de nuværende cirka 1100 medlemmer kan være med:

"Centret på Frejasvej har 4.-5.000 medlemmer, og vi kan nok godt komme deropad også - så længe der ikke bliver for mange i lokalerne. Vi håber i hvert fald, at mange vil tage godt imod det nye center," siger Daniel Madsbøll Steffensen.

Foto: Mdt

Foto: Mdt

Publiceret 15 January 2019 07:00