Kristian Ørn Andersen har overtaget Mr. Monopol på Slotsgade sammen med en partner. Foto: Martin Warming

Kristian Ørn Andersen har overtaget Mr. Monopol på Slotsgade sammen med en partner. Foto: Martin Warming

Mr. Monopol er genåbnet med ny ejer

Kristian Ørm Andersen har overtaget Mr. Monopol

Af
Martin Warming

handel Så er der igen kommet liv i Mr. Monopol, efter at butikkens tidligere ejer indgav en konkursbegæring i sidste måned.

Det er 40-årige Kristian Ørn Andersen, der sammen med en partner har overtaget den lokale herretøjsforretning på Slotsgade.

Kristian Ørn Andersen, der selv bor i Helsingør, er ikke ny i tøjbranchen. De sidste seks år har han haft Butik Victor i gågaden i Hørsholm, og nu skal han altså også til at sælge herretøj til hillerødborgerne.

"Mr. Monopol i Hillerød har en lang historie bag sig, og jeg ved, at vi har meget at leve op til. Det har været en rigtig god forretning i mange, men jeg er overbevist om, at vi kan løfte arven fra den tidligere ejer," siger Kristian Ørn Andersen til Hillerød Posten.

Mr. Monopol genåbnede i fredags. I første omgang skal der sælges ud af det gamle varelager, inden der kommer nye varer på hylderne, og derfor er priserne på mange af varerne også sat kraftigt ned.

"Det gik rigtig godt på åbningsdagen. Der var masser af kunderne i butikken, og jeg er i det hele taget rigtig glad for den måde, der er blevet taget imod os på. Vi har også fået gaver af vores naboer, og det er vi meget taknemmelige for," siger Kristian Ørn Andersen, der glæder sig til at hilse på sine nye kunder i Hillerød.

"Det er den personlige service og opmærksomheden på kunden, der skal være i højsædet. Og så står vi selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning. Jeg er rigtig glad for at have åbnet en butik i Hillerød, der er en af fremtidens handelsbyer," siger Kristian Ørn Andersen.

Publiceret 03 December 2018 11:20