Lidl åbner på Centervænget 9 torsdag den 6. december klokken 8. Foto: Martin Warming

Lidl åbner på Centervænget 9 torsdag den 6. december klokken 8. Foto: Martin Warming

Nu åbner Lidl sin første butik i Hillerød

Lidl på Centervænget har første åbningsdag torsdag den 6. december

Af
Martin Warming

Lidl er - langt om længe vil mange mene (og formentlig specielt borgerne i østbyen) - klar til at åbne sin første butik i Hillerød.

Det sker torsdag den 6. december klokken 8, når Lidl slår dørene op til sin helt nye butik på Centervænget.

Borgerne i området har været afskåret fra at handle dagligvarer på Centervænget, siden købmand Palle Nedergaard lukkede sin SPAR-butik kort før jul sidste år. Lidl har nemlig købt ejendommen, hvorfra Palle Nedergaard har drevet købmandsbutik i over 20 år.

Men nu er håndværkerne altså ved at være færdige med ombygningen, fortæller Morten Vestberg, der er kommunikationschef i Lidl Danmark.

”Vi glæder os meget til at slå dørene op til det, der bliver vores Lidl-butik nummer 117 i Danmark. Vi ser frem til at præsentere det forretningskoncept for hillerødanerne, som vi mener, gør Lidl til Danmarks stærkeste dagligvarekæde. Det er for eksempel vores mange danske og økologiske varer og vores store udvalg af frugt og grønt, der leveres hver dag, som vi gerne vil fremhæve for kunderne, men også vores bake off-afdeling, som vi bager til flere gange dagligt", skriver Morten Vestberg i en mail til Hillerød Posten.

Håndværkerne er i disse dage ved at lægge sidst hånd på ombygningen. Foto: Martin Warming

Håndværkerne er i disse dage ved at lægge sidst hånd på ombygningen. Foto: Martin Warming

Til åbningen den 6. december, hvor butikschef René Gaarden klipper den røde snor, vil der være åbningstale, og der vil også blive serveret smagsprøver for kunderne på Lidls bake off, kaffe og tapasprodukter - ligesom der er goodie bags til de første 100 kunder.

Dagen efter - altså fredag den 7. december - vil der også være smagsprøver i butikken, og lørdag er der familiedag fra klokken 10-14, hvor der er sjove aktiviteter for børnene med ansigtsmaling, gode idéer til madpakken og skattejagt.

Publiceret 24 November 2018 06:00