Mike Tramp - kigger ind i Stenløse Kulturhus den 15. november. Arkivfoto.

Mike Tramp giver koncert i Støberihallen torsdag den 29. november. Pressefoto

Vind billetter til Mike Tramp i Støberihallen

Deltag i konkurrencen og vind to billetter til Mike Tramp-koncerten i Støberihallen

Af
Martin Warming

konkurrence Mike Tramp giver koncert i Støberihallen torsdag den 29. november - og nu giver Hillerød Posten dig mulighed for at vinde to billetter til koncerten.

Sidst Mike Tramp spillede i byen var i 2011 sammen med sit band 'The Rock 'N' Roll Circuz'. Nu er han tilbage - men denne gang er det solo.

Siden 1976 har Mike Tramp indspillet 32 albums med bands som Mabel, White Lion og Freak Of Nature. De sidste mange år har han dog brugt på sine soloprojekter, og det er blevet til hele ti soloalbums.

I øjeblikket er Mike Tramp i gang med at indspille sit 11. solo album i København. Men han har alligevel fundet tid til at spille et par koncerter rundt om i landet. En af de koncerter bliver altså i Støberihallen i Hillerød torsdag den 29. november.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, hvor vinderen får to billetter til koncerten, skal du sende dit svar til konkurrence@hip.dk senest mandag den 26. november klokken 12. Vinderen får direkte besked af Hillerød Posten.

Du kan læse mere om Mike Tramp-koncerten på https://blackstarbooking.billet.dk/.

Spørgsmål:

Mike Tramp har været forsanger i et dansk band, der vandt det danske Melodi Grand Prix i 1978 med sangen 'Boom Boom'. Men hvad hed bandet?

a) Burnin Red Ivanhoe

b) Carpark North

c) Mabel

Publiceret 19 November 2018 11:46