Parkinsonforeningen i Nordsjælland inviterer til 'motivation og energi-aften' med Chris MacDonald. Pressefoto

Parkinsonforeningen i Nordsjælland inviterer til 'motivation og energi-aften' med Chris MacDonald. Pressefoto

Sundhed er meget mere end broccoli og løbeture

Chris MacDonald taler i Parkinsonforeningen 29. november

foredrag Parkinsonforeningen i Nordsjælland inviterer til 'motivation og energi-aften' med Chris MacDonald torsdag 29. november kl.19 i Kulsviergården, Pibe Møllevej 7, Alsønderup.

"Sundhed er meget mere end broccoli og løbeture," siger Chris MacDonald. Og så er der lagt op til en aften, der på én gang er både munter og seriøs.

I foredraget fortæller Chris MacDonald, hvad der skal til for, at man har det allerbedst og oplever sund energi og mentalt overskud.

Pep-talk for alle

Med afsæt i den nyeste forskning i fysiologi og psykologi præsenterer Chris MacDonald den liste, som han arbejder ud fra. Der er fire hjørnesten i 'naturens ikke-til-forhandling-liste' - nemlig søvn, gode sociale relationer, naturlig mad og bevægelse i dagligdagen.

I aftenens tema om 'motivation og energi' er der ikke kun fokus på mennesker med Parkinson. Men i sagens natur er foredraget også vendt mod de specielle udfordringer, som Parkinsonramte er udsat for hver eneste dag.

"De emner, som Chris tager op, vil absolut være til glæde for alle tilhørere. For hvem har ikke brug for en seriøs, men også munter pep-talk” om, hvad 'motivation og energi' betyder, nu når dagene er blevet korte, og det kan være svært at komme op ad lænestolen," skriver Parkinsonforeningen i en pressemeddelelse.

Overskud sendes videre

Arrangementet er kommet i stand med støtte fra hovedsponsoren Spar Nord Fonden og sponsorerne Skousen i Hillerød, Ametek og Pointer Search.

"Indtægten fra salg af billetter går ubeskåret går til oplysning om Parkinsonsygdommen og øget forskning i denne desværre uhelbredelige hjernesygdom," udtaler formand for Nordsjællandskredsen Thomas Jensen i pressemeddelelsen.

Alle er velkomne til arrangementet. Billetter til 200 kr. købes på www.billetto.dk. Tilmelding kan også ske ved indbetaling af beløbet til foreningens konto reg.nr.1329 kontonr. 6284 747 087. Resterende billetter sælges ved indgangen.

jesl

Publiceret 12 November 2018 06:00