Mike Tramp - kigger ind i Stenløse Kulturhus den 15. november. Arkivfoto.

Mike Tramp giver koncert i Støberihallen torsdag den 29. november. Pressefoto

Lokale ildsjæle bag Mike Tramp-koncert i Støberihallen

Jesper Callesen og Peter Jacob Larsen har fået lokket den danske rockstjerne en tur til Hillerød

Af
Martin Warming

musik Mike Tramp vender tilbage til Hillerød. Det sker, når han giver koncert i Støberihallen torsdag den 29. november.

Sidst Mike Tramp spillede i byen var i 2011 sammen med sit band 'The Rock 'N' Roll Circuz'. Nu er han tilbage, men denne gang er det solo - og det er takket være de to lokale rockentusiaster Jesper Callesen og Peter Jacob Larsen, der har fået lokket rockstjernen til Hillerød.

Siden 1976 har Mike Tramp indspillet 32 albums med bands som Mabel, White Lion og Freak Of Nature. De sidste mange år har han dog brugt på sine soloprojekter, og det er blevet til hele ti soloalbums.

"Jeg voksede op omkring hippier, som sad på Vesterbros Torv og spillede Bob Dylan, Sebastian, og Kim Larsen på deres akustiske guitarer. Det blev lyden af musik for mig, og det fortsatte, da jeg kom ind i Vesterbros Ungdomsgård, hvor jeg lærte at underholder 40 af mine venner omkring et lejrbål. Det har jeg taget med mig gennem min karriere og den endeløse rejse på verdens landeveje. Og det har altid været startpunktet og fundamentet til alle mine mange sange - lige meget om det ender op som amerikansk hård rock, eller intime akustiske sange", fortæller Mike Tramp om sin musik.

I øjeblikket er Mike Tramp i gang med at indspille sit 11. solo album i København. Men han har alligevel fundet tid til at spille et par koncerter rundt om i landet. En af de koncerter bliver altså i Støberihallen i Hillerød torsdag den 29. november.

Brænder for rock

Det er de to hillerødborgere Jesper Callesen og Peter Jacob Larsen, der har fået lokket den store rockstjerne en tur til Hillerød.

De har begge et hjerte, der brænder for rockmusik og har et ønske om, at der skal være flere rockkoncerter i Hillerød. Jesper Callesen har www.CallesRockCorner.dk, hvor han skriver en masse om rock, og han har været fan af Mike Tramp siden midten af 80'erne. Peter Jacob Larsen har Black Star Booking, som blev startet netop for at booke flere rockbands til Hillerød. Og deres samarbejde har nu resulteret i koncerten med Mike Tramp.

"Jeg har været fan af Mike siden midten af 80’erne da han var frontmand i White Lion. Siden har jeg fulgt ham tæt, og jeg har alle hans albums. Til daglig administrerer jeg Mikes hjemmeside, og jeg er medadministrator på hans Facebook-side. Jeg har derfor længe ønsket at få Mike til Hillerød men uden held. Derfor er jeg super glad for at have mødt Peter, som i forvejen har booket flere rockkoncerter i Hillerød. Da vi snakkede om mit ønske om at få Mike til byen, var han med på ideen med det samme," fortæller Jesper Callesen.

"Med samarbejdet med Jesper og bookingen af Mike Tramp har Black Star Booking taget endnu et skridt i sin mission, der går ud på at afdække de mange genrer, der findes inden for rockmusik og udbyde en masse gode rockkoncerter, som jeg syntes mangler i det øvrige udbud i disse tider, hvor pop og elektronisk musik - efter min smag - fylder for meget," lyder det fra Peter Jacob Larsen.

Åbner en dør

Du kan se frem til en cirka to timers akustisk koncert, hvor Mike Tramp vil spille sange fra hele sin karriere og krydre dem med historier om livet på landevejen.

"Mine koncerter er på ingen måde rutine. Jeg åbner en dør til mit lange liv og inviterer publikum med på den rejse. Jeg keder mig aldrig, og der er altid nye ting, som popper op, når jeg står foran et smilene publikum. Min stærkeste side, er min ærlighed - jeg gemmer intet," siger Mike Tramp.

Du kan læse meget mere om koncerten og bestille billetter her.

Publiceret 07 November 2018 09:34