Løbet er for børn op til 13 år. Arkivfoto: Reddy Shots

Løbet er for børn op til 13 år. Arkivfoto: Reddy Shots

Tramp i pedalerne og støt en god sag

I år går pengene fra MTB Sponz Centers årlige (h)juleløb til Børn, Unge & Sorg

Af
Martin Warming

løb Så skal der igen trampes i pedalerne for at støtte et godt formål.

For femte år i træk inviterer den lokale cykelforretning Sponz MTB Center på Frydenborgvej alle børn op til 13 år til at deltage i et cykelløb lørdag den 15. december mellem klokken 11 og 15.

Der er start og mål på Frydenborgvej ved Sponz MTB Center, og alle indtægter fra løbet vil i år blive doneret til Børn, Unge & Sorg.

"Formålet med løbet er at skabe en hyggelig dag for børnene. Vi går ikke så meget op i, hvem der vinder - men mere, at alle syntes at det er sjovt at køre lidt ræs. Der er derfor plads til alle børn på alle slags cykler, og i år har vi valgt at droppe tidtagningen for at fokusere på den gode stemning," fortæller Søren Heissel fra Sponz MTB Center.

"Vi vil prøve at få sponsoreret alle udgifter, og vi vil gerne høre fra lokale virksomheder, der har lyst til at støtte op om den gode sag. Alle, der hjælper til, arbejder gratis, så vi forhåbentlig kan få samtlige indtægter til at gå ubeskåret videre til Børn, Unge & Sorg," tilføjer han.

"Formålet med løbet er at skabe en hyggelig dag for børnene," fortæller Søren Heissen fra MTB Sponz Center på Frydenborgvej. Arkivfoto: Martin Warming

I 2016 kunne Sponz MTB Center donere 32.000 til Hjertebarnet efter løbet, og sidste år blev det til 62.850 til Lukashuset.

Der er start og mål ved MTB Sponz Center på Frydenborgvej, og efter løbet vil der være hygge og lidt godt til ganen.

Du kan læse mere om løbet på www.sponzmtbcenter.dk. eller på Facebook-gruppen 'KidsHjuleMTB'.

Publiceret 01 November 2018 17:00