Arkivfoto

Arkivfoto

Borgermøde om ny spildevandsplan

Klimaudvalget og Hillerød Forsyning inviterer til borgermøde om den spildevandsplan, som nu kommer i høring

natur Hillerød Kommunes nye spildevandsplan kommer i høring i otte uger den 1. november. Og onsdag 14. november klokken 19.30-21 på Hillerød Rådhus på Trollesmindealle 27 kan alle interesserede få en gennemgang af planen og stille spørgsmål til den.

Ved borgermødet vil formanden for Natur, Miljø og Klimaudvalget, Louise Colding Sørensen (S), og formanden for Hillerød Forsyning, Klaus Markussen (V), byde velkommen. Derefter vil 'Spildevandsplan 2018-21' blive gennemgået, hvorefter der vil være tid til spørgsmål.

"Vi har lavet en ny spildevandsplan, som i høj grad handler om frivillighed og om, hvordan vi de kommende år vil arbejde på spildevandsområdet, og den vil vi gerne præsentere. Borgermøder er en rigtig god måde at få vendt nogle spørgsmål på, så jeg håber, at mange har tid og lyst til at komme til mødet,” udtaler Louise Colding Sørensen i en pressemeddelelse.

Kommunens tidligere spildevandsplan vakte stor debat, da borgere skulle betale for at separatkloakere på deres grunde. Den beslutning har byrådet trukket tilbage, senest i Skævinge.

Spildevandsplanen kan læses på Hillerød Kommunes hjemmeside www.hillerod.dk fra torsdag 1. november.

Mdt

Publiceret 31 October 2018 05:00