På Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm, havde man arrangeret et stafetløb på Skolernes Motionsdag i fredags. Foto: Jan F. Stephan

På Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm, havde man arrangeret et stafetløb på Skolernes Motionsdag i fredags. Foto: Jan F. Stephan

Se billederne: Skoleeleverne løb på efterårsferie

Af
Martin Warming

Dansk Skoleidræt har siden 1982 arrangeret Skolernes Motionsdag, der er en årlig idrætstradition, hvor børn over hele landet bevæger sig sammen.

Dagen plejer at blive afholdt fredag i uge 41 - altså fredagen før skolernes efterårsferie - og i år var ingen indtagelse.

Aktiviteterne veksler fra skole til skole, og på Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm, havde man i år valgt at afholde et stafetløb på en 800 meter lang rute rundt på skolens grund.

Her skulle eleverne dyste mod hinanden i at løbe flest omgange på halvanden time.

Og så var der ellers dømt efterårsferie.

Publiceret 17 October 2018 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr