Håndværkerne arbejder på at få gjort Lidls nye butik på Centervænget klar til åbning senere på efteråret. Foto: Martin Warming

Håndværkerne arbejder på at få gjort Lidls nye butik på Centervænget klar til åbning senere på efteråret. Foto: Martin Warming

Lidl om butiksåbning: "Alt går efter planen"

... men det er stadig uvist, hvornår den nye butik slår dørene op

Af
Martin Warming

handelsliv Hillerød Posten bliver jævnligt kontaktet af læsere, der vil høre, hvordan det går med at få gjort Lidls nye butik på Centervænget i Hillerød Øst klar til åbning.

Det er vi selvfølgelig ikke de rette til at svare på, så vi har sendt spørgsmålet videre til Morten Vestberg, der er kommunikationschef i Lidl Danmark.

"Det går helt efter planen, og vi glæder os meget til at åbne butikken senere på efteråret," siger Morten Vestberg.

Han har dog ikke lyst til at komme med et mere præcist bud på, hvornår butikken slår dørene op for kunderne.

”Vi ser frem til at annoncere åbningsdatoen, hvilket vi gør 14 dage før,” siger han.

Borgerne i området har været afskåret fra at handle dagligvarer på Centervænget, siden købmand Palle Nedergaard lukkede sin SPAR-butik kort før jul sidste år. Lidl har nemlig købt ejendommen, hvorfra Palle Nedergaard har drevet købmandsbutik i over 20 år.

”Vi oplever, at der er en stor interesse for vores nye butik i Hillerød Øst fra borgerne i området, og vi får jævnligt spørgsmål og henvendelser om butikken. Det er dejligt, at der er den interesse, og vi glæder os til at slå dørene op - det bliver en rigtig flot butik,” tilføjer Morten Vestberg.

Kunderne får i øvrigt knap 1.000 kvadratmeter Lidl-butik at boltre sig i, når den åbner.

Publiceret 16 October 2018 16:30