Kommunen byder på kaffe, når ny p-plads indvies. Arkivfoto

Kommunen byder på kaffe, når ny p-plads indvies. Arkivfoto

Kommunen giver morgenkaffe, når ny p-plads indvies

Boller og kaffe til børn og voksne

Der er boller og kaffe til forældre og børn, når den nye grusbelagte parkeringsplads på Skolevej ved Kornmarkskolen i Ll. Lyngby indvies onsdag 10. oktober mellem klokken 7.30 og 8.30.

Det er formanden for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget, Dan Riise, der vil være klar med kaffe og morgenbrød til de forbipasserende og til at svare på spørgsmål om projektet.

Anlægsarbejderne startede midt i juni 2018, og parkeringspladsen blev færdig midt i september.

Plads til 51 biler

Parkeringsarealet er på 2200 m2 med plads til 51 biler.

Foruden selve parkeringspladsen har stien hen til skolen fået ny belysning, så den er mere tryg i de mørke timer, og to nye buslæskure er sat op ved stoppestederne på Amtsvejen.

Anlægsarbejderne var planlagt, så mest muligt er udført i skolens sommerferie, oplyser Hillerød Kommune i en pressemeddelelse.

-vik

Publiceret 06 October 2018 08:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr