Hele 4000 mennesker gæstede årets store loppemarked i Ll. Lyngby-hallen, hvor idrætsforeningens venner indtjente en kvart million kroner til idrætsforeningen. Privatfoto

Hele 4000 mennesker gæstede årets store loppemarked i Ll. Lyngby-hallen, hvor idrætsforeningens venner indtjente en kvart million kroner til idrætsforeningen. Privatfoto

Loppemarked med besøgsrekord

4000 mennesker gæstede Store Lyngby IF Venners årlige loppemarked i og omkring Ll. Lyngbyhallen søndag

loppemarked Traditionen tro var Store Lyngby IF's Venners loppemarked det helt store tilløbsstykke den sidste søndag i september. Allerede ved 8-tiden svingede de første af de cirka 4000 glade og købelystne mennesker omkring Skolevej mellem Store Lyngby og Meløse. De skulle gøre gode handler, hygge med venner og familie, måske byde lidt på auktionen og nyde lidt godt til halsen.

Der var travlt på parkeringspladsen, men også i år var der godt styr på de knap 2000 biler, og hele 4000 mennesker mødte op, hvilket var besøgsrekord - og omkring 1000 flere end sidste år.

Den helt store skiftedag

Der var gang i boderne lige fra klokken 10, hvor markedet åbnede. Bøger, malerier, ting & nips, køkkengrej, møbler, penge og meget mere skiftede hænder og ejer med lynets hast.

I år blev der også optaget et afsnit af TV2-programmet 'Loppe Deluxe' med Kræmmer Erik i hovedrollen.

En meget tilfreds formand

Foreningens formand Jens Wegener Hansen var meget tilfreds søndag eftermiddag, hvor resultat blev gjort op, og hvor der igen blev et meget fornuftigt beløb til ungdomsarbejdet i Store Lyngby IF.

”Det er et stort arbejde, der foregår. Vi har jo ikke blot det årlige loppemarked som indtægtskilde. Vi udlejer også partytelte og pølsevogn, og i foråret er vi en del af Arlas Øko-dag på det økologiske landbrug Lundholm i Ll. Lyngby. Det er alle sammen opgaver, der kræver tid og kræfter. Det har vi heldigvis, og det er fantastisk, når cirka 250 mennesker hvert år lægger kostbar fritid i det frivillige arbejde – til gavn for vores ungdom. Ellers kan det her slet ikke lade sig gøre," fortæller han i en pressemeddelelse.

Loppemarkedet endte med igen at kunne støtte Store Lyngby IF med omkring 250.000 kroner, når alt er gjort op.

Nu tager venneforeningen et lille pusterum og ser frem til foråret, hvor det hele begynder forfra.

Mdt

Publiceret 02 October 2018 06:00