Brøndby har forberedt sig til kampen mod Hillerød som til enhver anden kamp, fortæller Kasper Fisker. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby har forberedt sig til kampen mod Hillerød som til enhver anden kamp, fortæller Kasper Fisker. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Brøndby-spiller om kampen mod Hillerød: "De gutter kan altså godt spille fodbold"

De forsvarende pokalmestre fra Brøndby IF træder i aften ind i pokalturneringens tredje runde, når Sguperligaholdet møder Hillerød Fodbold, der til daglig spiller i 2. division.

Og selvom der er stor afstand mellem de to hold i divisionerne, advarer Kasper Fisker mod at blive for selvtilfredse inden kampen.

"Jeg har selv spillet en masse kampe i 2. division, og man skal huske på, at de gutter altså godt kan spille fodbold. Vi er selvfølgelig på et andet og højere niveau, men vi skal møde nogle, der spiller deres livs kamp, og hvis vi ikke spiller op til det niveau, vi har, kan det blive en svær kamp," fortæller Kasper Fisker til brondby.com.

Brøndby har da også forberedt sig til kampen helt som normalt.

"Vi tackler kampen som enhver anden kamp og har også sat os ind i deres hold og ved, hvad de kommer med. Det handler om at gå til kampen dybt professionelt og også tage det med ind på banen. Jeg kan huske, at vi kom bagud til LSF sidste år – som vi ender med at vinde – og der er ingen grund til at få nogen forskrækkelser mod et hold, som vi bør være bedre end".

Sidste sæson kunne Fisker og holdkammeraterne løfte pokalen efter en sejr over Silkeborg IF. Og skal den præstation gentages den 17. maj 2019, skal første skridt tages i form af en sejr mod Hillerød i aften.

"Havde vi tabt til Ledøje Smørum sidste år, havde vi ikke fået den oplevelse, som var den største i mit fodboldliv. Så kampen i aften er utrolig vigtig, for vinder vi ikke den, kan vi jo med garanti ikke løfte pokalen igen. Og det drømmer vi alle sammen om," siger Fisker til brondby.com.

mw

Publiceret 27 September 2018 17:00