Søren Lerche, der er formand for foreningen Hillerød Multipark, glæder sig til at indvie de nye lokaler. Foto: Martin Warming

Søren Lerche, der er formand for foreningen Hillerød Multipark, glæder sig til at indvie de nye lokaler. Foto: Martin Warming

Street-Lab genåbner i dag

Street-Lab er flyttet i nye lokaler og slår dørene op i dag mandag den 10. september

I dag - mandag den 10. september - slår Street-Lab på Milnersvej dørene op til deres nye lokaler.

Frivillige fra Street-Lab brugte hele sidste weekend på at flyttet skaterramper, fodboldbane og caféen over i de nye lokaler, som Street Lab har fået i de 1000 kvadratmeter store haller på Milnersvej 44. Lige ved siden af de 'gamle' lokaler.

Der er stor åbningsfest lørdag 6. oktober, hvor foreningen Hillerød Multipark fylder to år, men allerede i dag åbner Street Lab altså i de nye lokaler. Der er åbent hver dag fra klokken 14 til 18.

Street-Lab kalder sig et "midlertidigt laboratorium for gadeidræt, kunst, musik og fællesskaber" og drives af Multiparkforeningen. Målet er at få bygget en stor multipark i Hillerød. Man er i tæt dialog med fonde og kommunen, om at Street-Lab bliver en del af dette års budgetaftale og kan blive en permanent del af Hillerøds sociale og kulturelle tilbud.

Udover ramper til skateboarding, løbehjul, bmx og rulleskøjter, er der mulighed for at spille streetfodbold, hockey og basketball. Der bliver danset, bokset, spillet musik, lavet fester, afholdt workshops, uddannet streetmentorer, drevet café, afholdt fællesspisninger og en række andre aktiviteter.

mw

Publiceret 10 September 2018 07:40