Mødrehjælpen inviterer til fødselsdag 8. september. Arkivfoto

Mødrehjælpen inviterer til fødselsdag 8. september. Arkivfoto

Mødrehjælpen fejrer fem år

Kagemand og børnefotografering i butikken i Hillerød 8. september

arrangement Det er fem år siden, at Mødrehjælpen startede en lokalforening i Hillerød og samtidig kunne lukke dørene op for en fin lille butik med genbrug til børn.

Fødselsdagen holdes lørdag 8. september i butikkens åbningstid kl. 10-15, og alle er velkomne til at kigge forbi og være med til at fejre dagen. Som det hører sig til, er der kagemand plus kaffe og te til de voksne og saftevand til børnene.

Traditionen tro er der også i år børnefotografering. De første 100 børn kan gratis få taget et billede, som senere kan afhentes i butikken. Det er Fotoklubben Prisme 82, som står for dette arrangement, og de vil være i butikken kl. 10.30-14.

Gør en god handel

Og så er der naturligvis mulighed for at gøre en god handel. Der vil være gode tilbud på næsten alt i butikken, som lige nu bugner af børnetøj, legetøj og meget andet godt til familiens yngste, lover Mødrehjælpen i en pressemeddelelse.

Butikken flyttede for et år siden til større og bedre lokaler på Torvet 7, midt i Hillerød. I butikken sælges kvalitetsgenbrug til børn: godt tøj, legetøj, udstyr m.m. Alt doneret af familier i området.

Desuden kan man finde nye unikavarer, bl.a. strikvarer produceret af medlemmerne af den lille strikkegruppe 'Fra garn til barn'.

Har i dag 60 frivillige

I 2013 tog en lille gruppe aktive Hillerød-borgere initiativ til at starte lokalforeningen – en underafdeling af den landsdækkende forening Mødrehjælpen.

Mødrehjælpen er en socialhumanitær organisation, som støtter og rådgiver gravide og børnefamilier.

Lokalforeningen består i dag af ca. 60 frivillige, som driver butikken og arrangerer aktiviteter for sårbare børn og familier i området. Alle frivillige er ulønnede.

Overskud fra salget i butikken går ubeskåret til Mødrehjælpens arbejde,- dels til aktiviteter i lokalområdet, dels til hovedafdelingen København, hvorfra der ydes professionel rådgivning.

jesl

Publiceret 01 September 2018 08:00