Knap 300 mennesker lagde vejen forbi New Note Festival fra torsdag til lørdag.

Knap 300 mennesker lagde vejen forbi New Note Festival fra torsdag til lørdag. Foto: Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Arrangører: "Alt spillede på New Note Festival"

"Det gik over al forventning," fortæller Signe Weinreich fra styregruppen

Af
Martin Warming

festival Omkring 300 publikummer lagde fra torsdag til lørdag vejen forbi den lokale festival New Note.

Det er frivillige fra Klaverfabrikken, der står bag festivalen, der - som navnet antyder - har fokus på upcoming bands og artister.

Signe Weinreich, der er medlem af styregruppen, er godt tilfreds med årets besøgstal.

"Jeg synes, det er gået over al forventning. Vi er en ny styregruppe, så der var mange ting, vi lige skulle have styr på, men jeg synes, at det gik rigtig godt, og jeg er sikker på, at publikum også har haft en god oplevelse," fortæller hun til Hillerød Posten.

"Vi har solgt omkring 300 solgte billetter, og vi havde en god portion gæster hver dag fordelt ud over de tre dage. Det synes jeg er et flot besøgstal, og vi er i hvert fald godt tilfredse i styregruppen," tilføjer hun.

17 koncerter og en masse lokale artister spillede på festivalen.

17 koncerter og en masse lokale artister spillede på festivalen. Foto: Mathias Nielsen

Meget mere end musik

New Note Festival bliver afholdt i gården mellem biblioteket og Klaverfabrikken. Festivalen drives udelukkende af frivillige kræfter og udover at præsentere publikum for musikscenens nye 'stjerner', forsøger festivalen også at tilgodese de 'lokale' musikere.

"Vi er meget beviste om, at vi er et kulturtilbud i Hillerød, og der er derfor også masser af lokale artister, der optræder på festivalen. Det er vigtigt, at vi får vist de lokale navne frem. Vi havde for eksempel Moody fra Tisvilde på scenen lørdag aften, og hun er efterhånden blevet et ret stort navn i Danmark," siger Signe Weinreich.

17 bands og artister spillede på New Note Festival i løbet af de tre dage. Derudover optrådte en masse lokale artister fra sangkriverklubben Red Hill Songwriters.

Men New Note Festival er meget mere end en masse koncerter, fortæller Signe Weinreich.

"Det er ét stort fællesskab, hvor folk mødes og hygger sig og samtidig få stillet deres nysgerrighed omkring ny musik," siger hun.

New Note Festival blev afholdt fra torsdag til lørdag.

New Note Festival blev afholdt fra torsdag til lørdag. Foto: Nicolai Hegelund Vilhelmsen

Publiceret 06 August 2018 15:00