Så er rytterne ved at være klar til dagens etape. Privatfoto

Så er rytterne ved at være klar til dagens etape. Privatfoto

Team Rotary er halvvejs: Der skal drikkes rigeligt i varmen

26 ryttere skal snart til at opleve de ægte stigninger på turen mod Paris

De 26 ryttere i Team Rotary Nordsjælland er nået halvvejs på turen til Paris.

De befandt sig mandag formiddag i Tyskland på vej mod den sydlige del af Holland, som de rammer tirsdag med Liége i Belgien som mål tirsdag aften.

I Belgien begynder stigningerne så småt at ramme holdet, og mange af rytterne ser frem til at prøve kræfter med lidt større bakker end strøbjerge, lyder det med et smil fra holdet.

"Rytterne og serviceholdet er i super godt humør. Der har ikke været uheld undervejs, kun enkelte punkteringer undervejs som serviceholdet har klarer meget hurtigt," forlyder det fra vejene.

Rigeligt at drikke

Der er meget varmt på turen, oplyser holdet. Dagen starter med 20 grader og ender med 28 grader.

"Det betyder, at rytterne skal drikke rigelig med vand med salt og mineraler for ikke at dehydrere. Serviceholdet sørger for, at der er ekstra vand med til etaperne og holder øje med, at alle rytter drikker rigeligt hele dagen," fortæller Peter Jørgensen fra turen.

Serviceholdet sørger for, at rytterne drikker nok i varmen. Privatfoto

Serviceholdet sørger for, at rytterne drikker nok i varmen. Privatfoto

Team Rotary forventes at ankomme til Paris og Avenue des Champs Elysees fredag 27. juli. På Team Rotary betaler deltagerne selv for turen, og gennem sponsorer rejses penge til velgørenhed. I de forrige fire år er der samlet uddelt over en million kroner til bl.a. Julemærkehjemmet i Ølsted og de små foreninger gennem Frivilligcenter Hillerød.

Mdt

Publiceret 23 July 2018 11:30