Foto: Sine Vadstrup Booker

Foto: Sine Vadstrup Booker

Mød stjernerne fra ny fantasyfilm i Hillerød

Børne-tv-værters nye fantasyfilm 'Landet af Glas' har forpremiere i Hillerød på mandag

biografen Børne-tv-værterne Marie Rønn og Jeppe Vig Find, som mange kender fra 'Lille Nørd' og 'Vilde Venner', har både skrevet og instrueret den nye fantasy familiefilm 'Landet i Glas'. Filmen får premiere 19. juli, men allerede på mandag 16. juli er der mulighed for at se filmen i Hillerød til en forpremiere.

Det sker i Nordisk Film Biografer Hillerød på Ndr. Jernbanevej, hvor både filmens manuskript- og instruktørmakkerpar Jeppe Vig Find og Marie Rønn er til stede sammen med to af filmens unge stjerner Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Arien Takiar.

De skriver autografer klokken 13.30-13.50, hvorefter der klokken 14 er introduktion af filmen, som starter klokken 14.10.

Foto: Sine Vadstrup Booker

Foto: Sine Vadstrup Booker

Det er et offentligt arrangement, som alle kan købe billet til.

Unge skuespillere

Skuespilleren Albert Rudbeck Lindhardt gjorde sig senest bemærket for sin bærende rolle i den anmelderroste ’Der kommer en dag’ og medvirkede desuden i alle 24 afsnit af den populære julekalender ’Den anden verden’.

Flora Ofelia Hofmann Lindahl stod senest på scenen som vinder af MGP i 2015, og nu debuterer hun som skuespiller med sin rolle i 'Landet af Glas'.

Arien Takiar har tidligere optrådt på det store lærred som Tariq i de to populære familiefilm ’Iqbal & den hemmelige opskrift’ (2015) og ’Iqbal & superchippen’ (2016).

Foto: Sine Vadstrup Booker

Foto: Sine Vadstrup Booker

Herudover medvirker Esben Dalgaard Andersen, Vigga Bro, Adam Brix, Mads Riisom og Signe Egholm Olsen.

Nye venner med vildt hår

Filmen handler om Jas, som bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i laden. De kalder sig Neia og Alva og har underligt tøj på og vildt hår. De siger, at de bor inde i skoven og ikke kan vende tilbage. Jas vil gerne hjælpe dem og betror sig til sin bedste ven Isak.

Foto: Sine Vadstrup Booker

Foto: Sine Vadstrup Booker

Snart ankommer et par agenter fra en hemmelig efterretningstjeneste til gården og begynder at stille en masse spørgsmål. Jas og Isak opdager, at der er krybskytter i skoven, som jager efter en meget sjælden og kostbar genstand, som sælges ulovligt på nettet til svimlende summer, Elverfolkets helbredende perle… Nu starter en vild jagt for at redde Jas’ nye venner.

Mdt

Publiceret 11 July 2018 14:22