Aleris Omsorg overtager den private del af hjemmeplejen i Hillerød.

Aleris Omsorg overtager den private del af hjemmeplejen i Hillerød. Modelfoto

Hillerød får ny privat leverandør på plejeområdet

Aleris Omsorg tager over efter Cura Pleje

kommune Hillerød Kommune får ny privat leverandør af hjemmepleje. Fra den 1. oktober er det muligt at vælge Hillerød Kommunes kommunale hjemmepleje eller Aleris hjemmepleje, hvis man som borger i Hillerød Kommune er visiteret til pleje, omsorg og praktiske opgaver.

Hillerød Kommune gennemførte tilbage i 2017 udbud på hjemmeplejeområdet og kunne i efteråret udpege Aleris Omsorg, som kommende privat leverandør af hjemmepleje i Hillerød Kommune.

"Vi glæder os til at byde Aleris Omsorg velkomne her i kommunen som et alternativ til vores kommunale hjemmepleje. Det er godt med fritvalgsordninger, og jeg ved, at der er mange gode erfaringer med Aleris Omsorg," siger formanden for Omsorg og Livskraftsudvalget, Christina Thorholm i en pressemeddelelse fra kommunen.

Ønske går i opfyldelse

Aleris Omsorg, som allerede leverer hjemmepleje i Hillerøds nabokommuner Furesø og Allerød, glæder sig til opstarten 1. oktober.

"Vi har i mange år ønsket at komme til Hillerød. Derfor er det en stor glæde, at kommunen har tildelt os kontrakten, og vi ser frem til at tilbyde borgerne i Hillerød tryghed i valget af Aleris hjemmepleje som hjemmeplejeleverandør," lyder det fra Miriam Toft, der er adm. direktør i Aleris Omsorg.

Aleris Omsorg er en dansk virksomhed, som siden år 2000 har drevet plejecentre, hjemmepleje, genoptræning, botilbud for handicappede og dagcentre i mange af de danske kommuner.

Aleris Omsorgs 1100 medarbejdere leverer i dag ydelser til over 3000 kunder i Danmark. Aleris Omsorg bliver privat leverandør i stedet for Cura Pleje, der ophører i Hillerød Kommune fra den 30. september 2018.

Hillerød Kommune vil inden 1. oktober kontakte alle borgere, der har Cura Pleje som leverandør, med henblik på at vælge fremtidig leverandør, skriver kommunen i pressemeddelelsen.

mw

Publiceret 04 July 2018 11:58

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr