Franchisetager Ina Schou står bag Bofinas' nye afdeling på Krakasvej i Hillerød.

Franchisetager Ina Schou står bag Bofinas' nye afdeling på Krakasvej i Hillerød. Pressefoto

Ina hjælper dig med at finde rundt i lånejunglen

Danmarks største uafhængige økonomiske rådgiverkæde åbner i Hillerød

erhvervsliv I maj slog den uvildige økonomiske rådgivervirksomhed Bofinans dørene op for en afdeling i Hillerød. Afdelingen har til huse på Krakasvej 17 i Hillerød, og her kan folk fra Hillerød og omegn modtage uvildig rådgivning om økonomi.

I spidsen for afdelingen står økonomisk rådgiver og franchisetager Ina Schou, der blandt andet har erfaring med rådgivning i privatøkonomi fra Lån og Spar Bank, Nordea, Arbejdernes Landsbank og Sparekassen Sjælland.

"Der er ingen tvivl om, at et koncept som det, Bofinans tilbyder, rammer spot on. I dag findes der et utal af lånemuligheder, der gør området til en jungle, som er svær at navigere i. Der er både lånetyper, gebyrer, renter, sikkerhed og så videre, som man skal tage højde for. Og selv om man har en bankrådgiver, som man finder sympatisk og troværdig, skal man ikke glemme, at det aldrig kan skade at få et ekstra sæt øjne på det, man tilbydes," siger Ina Schou og uddyber, hvorfor det for hende personligt er en spændende verden at kaste sig ud i.

"Jeg føler virkelig, jeg er landet på den rette hylde. Jeg har en kolossal indsigt i bankverdenen, herunder hvilke produkter som udbydes af de forskellige aktører, og det gør, at jeg kan tilbyde mine samarbejdspartnere noget essentielt," siger hun.

Lokal

Ina Schou mener, at hun kan forbedre folks økonomiske aftaler, og hun er parat til selv at lægge hånden på kogepladen.

"Jeg mener, at jeg med 95 procents af tilfældene kan spare penge for folk. Faktisk er jeg så sikker, at jeg er villig til at give dem et tilbud, der går ud på, at hvis det viser sig, at vi går igennem deres økonomi, og der ikke er noget at hente, så koster det ikke noget,« fortæller Ina Schou.

Som franchisetager i Bofinans bliver man typisk tildelt et område, og da det viste sig, at Ina Schou skulle operere i henholdsvis Gilleleje, Græsted, Helsinge og Hillerød, kunne hun ikke få armene ned.

"Det er jo her, jeg er lokal. Jeg har både boet i Græsted og Gilleleje, og i dag bor jeg i Hillerød sammen med min kæreste og to børn. Det betyder rigtig meget, at man kender lokalmiljøet, når man skal starte sin egen forretning op," forklarer hun.

mw

Publiceret 01 July 2018 13:00