Årets travalje-stævne blev som altid afholdt ved anløbsbroen på Torvet.

Årets travalje-stævne blev som altid afholdt ved anløbsbroen på Torvet. Foto: Martin Warming

Årets søslag: Byggefirma slået af pinden som de hurtigste

Travaljestævnet på Slotssøen blev igen et stort tilløbsstykke, og publikum fik masser af spænding - og et par gode grin

Af
Martin Warming

ro Årets travaljestævne på Slotssøen blev som tidligere år en stor succes. Solen bagte ned fra en skyfri himmel, og masser af mennesker havde taget opstilling på Torvet og langs Slotssøens bred for at følge det årlige søslag.

Men vi vil godt have lov til at fremhæve det allervigtigste først: Nemlig at Hillerød Posten forbedrede sin placering i det samlede klassementet. Hillerød Posten sluttede ved sidste års travalje-stævne på sidstepladsen, og efter at have været igennem et helt år med skam og hån fra stort set alle, vi har mødt på vores vej, var lokalsprøjtens travalje-hold fast besluttet på at gøre det bedre i år. Og det gjorde vi. Vi endte nemlig kun på næstsidste pladsen i år.

Se flere billeder fra travaljestævnet i galleriet længere ned i artiklen

Hillerød Posten kom i land i tiden 5.15 minutter, men C4 Foreningen var endnu dårligere og måtte bruge hele 5.28 minutter på deres tur ud på Slotssøen.

Vi måtte dog se os slået af vores direkte modstander, men vi var også blevet sat op mod en flok garvede sømænd fra Partrederiet Slotssøen, der til daglig står for driften af Den Lille Færge.

HHM slået af pinden

Årets travalje-stævne blev formentlig en stor skuffelse for HHM A/S, der har vundet stævnet de to foregående år. Det lokale byggefirma måtte nemlig se sig slået på målstregen af CrossFit Hillerød, der i finalen kom i mål et par sekunder hurtigere end HHM.

Der var også et politisk opgør, der skulle afgøres på Slotssøen i lørdags. Venstre og Socialdemokratiet havde nemlig sat hinanden i stævne, og det blev et vanvittigt tæt løb, hvor det røde hold dog måtte se sig slået af det blå hold. Socialdemokraterne roede i tiden 4.30 minutter, mens Venstre klarede turen på 4.28 minutter.

I lige netop dette tilfælde er vi her på avisen meget begejstrede for ordsproget, der påstår, at det jo ikke handler om at vinde men om at være med. Og vi er da også sikre på, at alle - både deltagere og publikum - havde en rigtig hyggelig dag ved Slotssøen. Uanset placering i klassementet. Vi kan i hvert fald ikke få armene ned over, at vi ikke endte på sidstepladsen, og vi går benhårdt efter en placering i top ti til næste år.

Resultat:

1. heat: Hillerød Cityforening, 4.52/SlotsArkaderne, 4.43

2. heat: C4 Foreningen, 5.28/Stark & Wolff-Svendsen, 4.42

3. heat: Hillerød Foreningshold, 4.41/Hillerød Borgerhold, 5.03

4. heat: Hillerød Posten, 5.15/Partrederiet Slotssøen, 4.51

5. heat: HHM A/S, 4.04/Falck Hillerød, 4.21

6. heat: CrossFit Hillerød, 4.01/Allan Kristiansen & Sønner, 4.19

7. heat: Venstre Hillerød, 4.28/Socialdemokratiet Hillerød, 4.30

Finalen: HHM A/S, 3.50.47/CrossFit Hillerød, 3.48.87

Publiceret 03 June 2018 15:19