Borgmesteren glæder sig blandt andet til weekendens byfest.

Borgmesteren glæder sig blandt andet til weekendens byfest. Arkivfoto: Martin Warming

Borgmesteren glæder sig til en sommer med masser af fester i Hillerød

Der bliver masser af musik og gode anledninger til at mødes i Hillerød Kommune denne sommer. Den ene fest afløser stort set den anden - og det glæder Kirsten Jensen

Sommeren 2018 vil ikke gå i glemmebogen som kedelig, hvis man som hillerødborger godt kan lide en god koncert eller en god anledning til at mødes.

"Vi får en stor fest. Faktisk bliver sommeren nærmest én stor fest med kulturnat i Nødebo den 1. juni, Hillerød Slotssøbyfest den 1.-3. juni med indvielse af Nationalparken Kongernes Nordsjælland om søndagen, udendørs koncert med Lisa Ekdahl den 22. juni, sankt hans mange steder - herunder på Posen den 23. juni - og tre dage med Skønne Skævinge den 28.-30. juni, TV 2 Charlies store Rockshow den 29. juni og alt muligt andet godt og sjovt. Rockshowet kommer kun til fem byer i år, og Hillerød er en af dem. Kom og vær med,” lyder opfordringen fra borgmester Kirsten Jensen i en pressemeddelelse fra kommunen.

Anders Blichfeldt er vært/konferencier på Rockshow, der kommer til byen den 29. juni.

Anders Blichfeldt er vært/konferencier på Rockshow, der kommer til byen den 29. juni. Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Lakfeldt

Også direktøren for C4, Erik Helmer Pedersen, er begejstret ved udsigten til de næste par måneder i Hillerød. C4 og Hillerød ByForum er blandt andet arrangører af det store Rockshow sammen med TV 2.

”Hillerød er en by i udvikling, og det vidner denne sommer i den grad om. Med Hillerød ByForum har vi fået et samlende organ, der giver værdi til hele byen. Uden det stærke sammenhold og uden opbakningen fra byens erhvervsliv, ejendomsejere, kommune og kulturliv kunne vi ikke løfte den palette af fester og arrangementer. Det er en cadeau til alle medvirkende parter i Hillerød, at TV 2 har valgt at afvikle sit Rockshow her,” siger Erik Helmer Pedersen.

Rockshowet finder sted på Posen den 29. juni og bliver sendt på TV 2 Charlie i løbet af efteråret. Kunstnerne til Rockshowet er Søs Fenger, Martin Brygmann, Billy Cross,Ivan Pedersen og konferencier er den lokale Anders Blichfeldt.

mw

Publiceret 30 May 2018 16:37