Hillerød Slotssø Byfest byder i år på over 200 arrangementer rundt omkring i hele byen.

Hillerød Slotssø Byfest byder i år på over 200 arrangementer rundt omkring i hele byen. Arkivfoto: Martin Warming

Hillerød gør klar til et brag af en byfest

Du kan godt begynde at glæde dig til weekendens Hillerød Slotssø Byfest, der har over 200 arrangementer på programmet

arrangement Et hav af mennesker - heriblandt en masse frivillige - knokler i disse dage med at gøre klar til weekendens Hillerød Slotssø Byfest.

I løbet af de tre dage, som byfesten varer, kan du opleve over 200 forskellige arrangementer rundt omkring i byen, og det er vist ikke en overdrivelse, hvis vi påstår, at der er lidt for enhver smag.

I SlotsArkaderne er der eksempelvis sangskriverfestival, ved Badstueslottet kan du tage med på flagermus-jagt, byrådspolitikerne inviterer til 'folkemøde' på Posen, der er plantebyttemarked på Torvet, modelbådssejlads på Slotssøen, 90'er-fest på Posen og meget, meget, meget mere.

Hele byen er pyntet op med flag, pariserhjulet snurrer på Torvet, og butikkerne holder længe åbent fredag aften med masser af gode tilbud.

Byfest-avis

Der er faktisk så mange arrangementer i løbet af byfest-dagene, at vi har valgt at lave en hel avis, der udelukkende handler om årets Hillerød Slotssø Byfest, som du får sammen med denne uges midtugeavis. Og ikke engang i den er der plads til, at vi får det hele med. Derfor anbefaler vi, at du klikker ind på hillerod.nu eller på Hillerød Postens hjemmeside på hip.dk, hvor du kan se hele programmet.

Det er hele byen, der i fællesskab er med til at skabe byfesten. Handelsliv, foreninger, frivillige, kommunen og mange, mange flere arbejder sammen på kryds og tværs for at stable dette store arrangement på benene, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg glæder mig til byfesten. Her er der er en oplagt mulighed for at hygge sig sammen med venner og familie, få en masse gode oplevelser, gå på tilbudsjagt i butikkerne og ikke mindst nyde vores flotte bymidte og vores smukke slot og sø midt i byen.

Rigtig god byfest.

Venligst Martin Warming, lokalredaktør

Publiceret 29 May 2018 08:06