Både Sarah Mahfoud og hendes lillebror Allan Mahfoud skal bokse til boksestævne i Hillerød. Arkivfoto: Presse

Både Sarah Mahfoud og hendes lillebror Allan Mahfoud skal bokse til boksestævne i Hillerød. Arkivfoto: Presse

Mogens Palle arrangerer boksestævne i Hillerød

Danish Fight-Night-stævne 27. april i FrederiksborgCentret

Der er godt nyt til alle danske boksefans. Promotor Mogens Palle oplyser i en pressemeddelelse, at han sammen med Brian Nielsen i april arrangerer to Danish Fight Night-stævner med blot seks dages mellemrum.

”Vi har efterhånden så mange dygtige boksere i stalden, at det giver god mening at komme ud i landet og afholde to stævner i samme måned i stedet for et enkelt. På den måde sikrer vi, at alle boksere, som er klar til kamp, holdes i gang og kommer i aktion inden næste stævne, så de kan fortsætte deres sportslige udvikling,” siger promotor Mogens Palle, som er klar til at løfte noget af sløret for de to stævner.

Første gang i Hillerød

Det første af de to kommende stævner finder sted lørdag 21. april i Nykøbing Falster Hallerne. Blot seks dage senere – på Store Bededag, fredag 27. april - slår Danish Fight Night dørene op til endnu et boksearrangement, denne gang i FrederiksborgCentret. Det bliver det første professionelle boksestævne nogensinde i Hillerød.

Her bokser Sarah Mahfoud, ubesejret i fem kampe, sin første titelkamp - om IBF's Interkontinentale titel i fjervægt – mod et særdeles spændende navn, som offentliggøres om få dage.

Der er desuden kampe med henholdsvis letsværvægteren Jeppe Morell, cruiservægteren Ditlev 'D-Struction' Rossing, sværvægteren Pierre 'Pretty Ricky' Madsen og debutanten/Hillerød-bokseren Allan Mahfoud, som er lillebror til Sarah Mahfoud og på forhånd udråbt som et af de største talenter i dansk boksning.

Derudover er der debut til Diana Nadim, lillesøster til den danske fodboldstjerne Nadia Nadim, som altså bokser sin første professionelle boksekamp efter en imponerende amatørkarriere.

Også på dette stævne kan der, hvis alt falder på plads, blive tale om en ekstra kamp med en dansk professionel bokser på programmet.

Stævnet indledes også her med 3-4 amatørkampe, hvor de bedste fra lokalområdet får mulighed for at snuse til savsmulden.

Billetter bliver sat til salg via www.ticketmaster.dk. gs

Sarah Marfoud, som har vundet 'Vild med Dans', skal bokse til stævnet. Arkivfoto: Claus Beyer

Sarah Marfoud, som har vundet 'Vild med Dans', skal bokse til stævnet. Arkivfoto: Claus Beyer

Publiceret 06 April 2018 06:00