Louise Gade skal spille Askepot til efterårets musical-forestillinger i Hillerød og på Bakken. Pressefoto

Louise Gade skal spille Askepot til efterårets musical-forestillinger i Hillerød og på Bakken. Pressefoto

Mastodonterne har fundet deres Askepot

Hovedrolleindehaveren er i gang med at øve til efterårets forestillinger

Det bliver Louise Gade, som skal spille hovedrollen som Askepot i den lokale teaterforening Mastodonternes kommende musical Askepot.

Hun har tidligere haft en hovedrolle i en af Mastodonternes musicals, nemlig som prinsesse Fiona i opsætningen af ‘Shrek - the musical'.

Den garvede skuespillerinde glæder sig til at komme i gang med prøverne og lære den kvindelige hovedrolle at kende:

“Askepot er god som dagen er lang, men jeg synes, det er vigtigt, at hun bliver elskelig på flere niveauer, og ikke kun fordi hun er sød. Jeg vil gerne give Askepot noget humor, noget varme og et lille drys af noget skørt,” fortæller hun på facebook.

Læs også: Flere end 300 til audition: "Årets forestilling er et scoop"

'Askepot' opføres i FrederiksborgCentret 24. august–2. september og i Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken 12.–21. oktober. Det er første gang nogensinde, at Bakken holder åbent i efterårsferien, hvor Mastodonternes musical ‘Askepot' skal spille i Cirkusrevyens opvarmede telt.

Det er musicalmakkerparret Richard Rodgers og Oscar Hammersteins 'Askepot'-broadwaymusical, som Mastodonterne sætter op. Formand Steen Lünell har tidligere her i Hillerød Posten kaldt forestillingen “en hemmelig skat”, han har fundet: “Den har aldrig været opsat i Danmark før, så den er helt unik - og det er en forestilling, som ingen rigtig har opdaget her i landet før,” sagde han til Hillerød Posten.

Forestillingen blev sat op på Broadway i 2013 og kan til efteråret altså opleves i Hillerød og på Bakkejn. Rodgers og Hammerstein, som har skrevet musikken, er kendt flere klassiske musicals, blandt andre 'Sound of Music', 'The King and I' og 'Oklahoma!'.

Mastodonterne har i øvrigt 30 års jubilæum her i 2018, så Askepot er også en festforestilling, som skal markere jubilæet.

Pressefoto

Pressefoto

Publiceret 30 March 2018 08:00