Sarah Mahfoud og Allan Mahfoud med Mogens Palle. Pressefoto

Sarah Mahfoud og Allan Mahfoud med Mogens Palle. Pressefoto

Ny kontrakt med boksekomet fra Hillerød

Mogens Palle skriver kontrakt med Hillerød-drengen Allan Mahfoud

Danish Fight Night kan føje endnu et stortalent til stalden af stærke boksere, som skal i ringen ved de kommende stævner i Danmark.

Promotor Mogens Palle har nemlig skrevet kontrakt med den 24-årige Allan Mahfoud, der kommer fra Hillerød, som debuterer som professionel bokser hos Danish Fight Night.

Allan Mahfoud, som har flere danske og sjællandske mesterskaber samt VM- og EM-deltagelse på CV'et, glæder sig til at tage skridtet fra amatør til professionel.

”Det har altid været min drøm at blive professionel bokser. Jeg har lagt meget energi og tid i min sport, så jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at bokse for Mogens Palle. Han er jo alle tiders bedste promotor i Danmark. Det er klart, at når han giver mig muligheden og kan se potentialet i mig, så griber jeg selvfølgelig chancen,” siger Allan Mahfoud i en pressemeddelelse.

”Jeg er samtidig glad for, at min søster også er hos Danish Fight Night, så vi kan være en del af dette projekt sammen,” tilføjer den lovende bokser med henvisning til sin tre år ældre storesøster Sarah Mahfoud, som efter fem professionelle kampe netop er rykket ind på europaranglisten i fjervægt.

Skade forsinkede talentet

Allan Mahfoud blev allerede for år tilbage regnet for et af dansk amatørboksnings allerstørste talenter, og han deltog i en ung alder ved både VM og EM. I foråret 2014 var han en af de mest lovende OL-kandidater i Danmark, men en alvorlig skulderskade og en efterfølgende fejldiagnosticering hos en læge kom imidlertid i vejen og tvang ham til at holde en længere pause.

Tidligere på måneden vendte han nemlig tilbage til ringen efter det lange genoptræningsforløb for at deltage ved de sjællandske mesterskaber.

Han stillede op i weltervægt, klassen op til 69 kilo, der var den stærkest besatte ved SM. Efter tre sejre på tre dage fik han rakt guldmedaljen om halsen ved blandt andet at have besejret DM-vinderen fra 2016 i kvartfinalen.

Promotor Mogens Palle, som arrangerer Danish Fight Night sammen med Brian Nielsen, har i løbet af årene fulgt med i Allan Mahfouds karriere. Han er overbevist om, at den både teknisk dygtige og fysisk stærke bokser kan vinde titler til Danmark.

”Jeg har store forventninger til Allan Mahfoud. I mine øjne er han Danmarks bedste amatør. Han er en meget dygtig bokser og et kæmpe talent, som har vundet flere turneringer i udlandet og er kåret som bedste bokser ved flere lejligheder,” siger Mogens Palle, som vil gøre sit til at hjælpe den unge bokser til tops.

Allan Mahfoud mener, at han med sine resultater og erfaring, kan blive ført hurtigere frem end de fleste. Men han vil udelukkende koncentrere sig om at gøre sit i ringen og lade Mogens Palle lægge planerne og træffe beslutningerne udenfor ringen.

”Publikum kan forvente at se masser af teknisk god boksning suppleret med masser af punch i mine næver. Jeg går ind for at ødelægge min modstander, men det bliver på en stilren måde og med masser af flotte kombinationer,” lyder meldingen fra den talentfulde bokser.logy

Allan Mahfoud er efter en skade klar til at genoptage boksekarrieren.

Allan Mahfoud er efter en skade klar til at genoptage boksekarrieren.

Publiceret 21 March 2018 15:15