Der er et par ledige pladser i kontorfællesskabet på Slotsgade 52e. Fra venstre ses Jesper Søgaard, Sara Cecilie Franck, Niels Dreier (blå trøje) og Leif Ringstad.

Der er et par ledige pladser i kontorfællesskabet på Slotsgade 52e. Fra venstre ses Jesper Søgaard, Sara Cecilie Franck, Niels Dreier (blå trøje) og Leif Ringstad.

Få en kontorplads med sø- og slotsudsigt

Nu kan du få et skrivebord med sø- og slotsudsigt i kontorfællesskabet i Rosenhaven

Af
Martin Warming

Martin Warming

“En konge udsigt”.

Sådan beskriver Jesper Søgaard selv den udsigt, han har fra sin kontorstol. Han er iværksætter og ejer af kontorfællesskabet ved Rosenhaven på Slotsgade 52e bag Rib House - lige ved Slotssøens bred og med udsigt til Frederiksborg Slot.

Og hvis du er selvstændig, iværksætter eller en mindre virksomhed, så er der også plads til dig i kontorfællesskabet, der er designet som et open space-kontormiljø i new yorker-stil med moderne faciliteter, smukt lysindfald og altså den betagende beliggenhed ved Slotssøen og slottet.

Fik du læst: Naboer bekymret over udsigt til 10 meter høje bygninger

Unikt sted

“Fra alle kontorpladser er udsigten mod slottet og Slotssøen helt unik. Forestil dig, at vi fra forår til efterår slår terrassedørene op til vores hyggelige gårdhave ved bredden af Slotssøen og nyder en velfortjent pause. Visionen med open space-kontoret er at skabe et unikt sted for iværksættere og små virksomheder, hvor faglig sparring og de gode ideer blomstrer,” fortæller Jesper Søgaard.

“Som advokat og iværksætter har jeg arbejdet på mange forskellige kontorer og ved derfor, hvor vigtigt det rette kontormiljø og indeklima er for de innovative og kreative tanker - og for lysten til at komme på arbejde dag efter dag. Derfor har jeg været kompromisløs i valg af materialer og i indretningen af kontoret,” uddyber Jesper Søgaard.

Udsigten fås vel næppe bedre? Privatfoto

Udsigten fås vel næppe bedre? Privatfoto

Faldt for udsigten

Udsigten var blandt andet også hvad Leif Ringstad faldt for.

“Jeg så et opslag på Facebook om kontorpladser til leje med slotssøudsigt, og da jeg netop havde besluttet mig for at finde et kontor 'i byen', var jeg nysgerrig. Efter at have set kontoret udefra og indefra havde jeg det sådan, at her skal jeg være. Jeg faldt for indretningen, lyset i rummet og selvfølgelig de gode 'kolleger' og sparringen i hverdagen,” fortæller Leif Ringstad. 

Men det er ikke kun den fantastiske udsigt, der gør det sjovt og inspirerende at gå på arbejde, fortæller Sara Franck, der er stifter af Det lille marketing hus, der også holder til i kontorfælleskabet.

”Jeg nyder rigtig godt af at være i kontorfællesskabet, for jeg savnede sparring i min selvstændige hverdag - og helt banalt kolleger at spise frokost med. Her er altid en at spørge til råds eller lige få input til en ide eller præsentation,” siger Sara Franck.

Du kan læse mere om mulighederne for at få en af de ledige pladser på kontorfællesskabets Facebook-side på 'Slotsgade52e'.

Så grøn er udsigten ikke i øjeblikket - men det bliver den forhåbenligt snart. Privatfoto

Så grøn er udsigten ikke i øjeblikket - men det bliver den forhåbenligt snart. Privatfoto

Publiceret 21 March 2018 07:00