Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Standset uden for politistationen:

21-årig anholdt for spritkørsel

Af
Jens Berg Thomsen

En 21-årig mand var ude at køre en tur i sin bil lørdag nat klokken 4.05 på Kannikegade i Hillerød. Ifølge døgnrapporten fra Nordsjællands Politi påkørte manden dog en kantsten omkring politistationen i byen, og det fik ordensmagten til at fatte mistanke.

Det viste sig, at manden havde drukket, og det gav udslag på alkometret, så manden blev anholdt og taget med til en blodprøve. Den 21-årige er fra Hillerød, fortæller politiet.

Publiceret 12 March 2018 18:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr