Arkivfoto

Arkivfoto

Bilist kørte galt, da han ville undvige rådyr

En 41-årig mand fra Frederikssund forulykkede på Strøvej i Gørløse, da han ville undvige et rådyr, som søndag aften klokken 21.25 løb ud foran hans bil. Manden nåede at undvige rådyret, men ramte i stedet en stor sten, oplyser Nordsjællands Politi.

Hans bil rullede rundt, men til alt held kom den 41-årige ikke alvorligt til skade og ringede selv til politiet for at anmelde uheldet.

Fik du læst: Fodgænger kørt ned af cyklist

Publiceret 07 March 2018 15:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr