Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

Tre biler ramlede sammen ved Slangerupsgade

Af
Jens Berg Thomsen

Et blackout hos en 20-årig mand var mandag eftermiddag skyld i et færdselsuheld i krydset Herredsvejen og Slangerupsgade i Hillerød.

Ifølge politiet kørte den 20-årige mod øst, da han skulle dreje til højre. Her fik han blackoutet. Det fik ham fra højre svingbane ind mod byen og over i den venstre svingbane, hvor han ramte en 33-årig kvindelig bilist. Hendes bil fortsatte så op i en 52-årig kvindes bil.

Ifølge politiet var der ringe materiel skade og ingen personskade ved uheldet.

 

Publiceret 06 March 2018 15:15

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr