Juletræet i Mødrehjælpens butik på Torvet gav støtte til 103 julegaveønsker fra børn i sårbare familier.

Juletræet i Mødrehjælpens butik på Torvet gav støtte til 103 julegaveønsker fra børn i sårbare familier.

103 børn fik opfyldt deres julegaveønske

Endnu flere støttede i år julegaveønskerne fra børn i sårbare familier hos Mødrehjælpen. “Støtten har været overvældende,” siger bestyrelsesmedlem

I december gennemførte Mødrehjælpen i Hillerød “Juleønsket” for anden gang i træk, og i år hjalp Mødrehjælpen 103 børn med at få opfyldt deres juleønske.
Juleønsket handler om at give børn i alderen 0-15 år muligheden for at få deres julegaveønske opfyldt, skriver foreningen i en pressemeddelelse.
Børnene eller deres familier befinder sig i sårbare situationer, der betyder, at det kan være en hård økonomisk belastning eller social belastning at få overskud til julen.
Juleønsket bestod i, at børn havde indgivet deres ønsker, deres navn og deres alder. Ønskerne hang på et juletræ i Mødrehjælpens genbrugsbutik på Torvet 7. Som giver valgte man, hvilket barn man gerne ville glæde ved at købe en specifik gave. Herefter sørgede Mødrehjælpen for at fordele gaverne til den rette ejermand.

Overvældende støtte

”Støtten i år har været overvældende. Vi startede i 2016 med at hjælpe 85 børn, og i år er tallet steget med mere end 21 %. Vi er selvfølgelig glade for at kunne hjælpe så mange børn, og Juleønsket vil også fortsætte i 2018,” udtaler bestyrelsesmedlem Morten Eskildsen i meddelelsen.
Han tilføjer, at han gerne vil rette en stor tak til alle de medborgere, der har doneret en gave, da det kun med deres hjælp har været muligt at glæde så mange børn.
Mødrehjælpen i Hillerød rådgiver og støtter sårbare børnefamilier og gravide. Lokalforeningen i Hillerød har eksisteret siden 2013 og tilbyder bl.a. udflugter, startpakker i form af børnetøj og udstyr samt ”Den rullende kagemand”, som er praktisk og økonomisk hjælp til børnefødselsdage. Og de har, som nævnt, en butik med genbrugstøj, legetøj og udstyr til børn på Torvet. Mdt

Publiceret 04 January 2018 05:00