Sebastian giver koncert på Klaverfabrikken søndag den 22. april. Pressefoto

Sebastian giver koncert på Klaverfabrikken søndag den 22. april. Pressefoto

Sebastian spiller solo på Klaverfabrikken

Sebastian kommer til Hillerød og giver solo-koncert på Klaverfabrikken søndag den 22. april

Klaverfabrikken føjer nu endnu et stort navn til næste års program.
Søndag den 22. april kan du nemlig opleve Sebastian solo på Klaverfabrikken. Sebastian har siden 1970 solgt flere end to millioner plader til de danske vinyl, kassette og cd-reoler.
Læs også: Anne Linnet giver koncert i Hillerød
“Sebastian har med sin fortryllende sangskrivning og sin helt unikke tilgang til det danske sprog skabt dansk kulturskat i snart fem årtier. Koncerten bliver solo og helt tæt på publikum i Klaverfabrikkens store sal med plads til 250 siddende publikummer,” skriver det lokale spillested i en pressemeddelelse om koncerten.

Et stærkt bånd

På Klaverfabrikken glæder daglig leder Jens Jepsen sig over at kunne byde velkommen til endnu en af de allerstørste danske artister.
”I Hillerød fornemmer jeg et særligt stærkt bånd til Sebastian på baggrund af vores lange tradition for musicals, som Sebastian har været en aktiv del af hos Mastodonterne. Vi ser frem til en helt særlig søndag eftermiddag, hvor man med garanti kommer lidt tættere på nogle af de største, danske sange. Sebastians sangkatalog er enormt og tæller så meget dansk kulturskat. Vi glæder os helt vildt til at være vært for Sebastian og til at give en forhåbentlig fuld sal en rigtig skøn oplevelse,” lyder det fra Jens Jepsen.
Fik du læst: P-afgift? Ingen kvaler - Place2Live betaler
Tidligere på måneden præsenterede Klaverfabrikken også en koncert med Anne Linnet og en stor udendørs- koncert på Posen med svenske Lisa Ekdahl. Inden jul bliver det afsløret hvem der skal spille på Posen sammen med Lisa Ekdahl.
mw

Publiceret 18 December 2017 10:23