Stephen Wielje Berthelsen og Marlene Stern Mortensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech overdrager donationen til Mødrehjælpen i Hillerød. Pressefoto

Stephen Wielje Berthelsen og Marlene Stern Mortensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech overdrager donationen til Mødrehjælpen i Hillerød. Pressefoto

Donation på 25.000 kroner varmer hos Mødrehjælpen

Pengene skal gå til fødselsdagshjælp og udflugter i Hillerød

Mødrehjælpen i Hillerød, som støtter og laver spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier i lokalområdet, har fået en donation på 25.000 kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden. Pengene skal gå til fødselsdagshjælp og udflugter til værdigt trængende familier i Hillerød og omegn.
Ikke alle familier har økonomisk råderum til, at deres børn kan invitere klassekammerater hjem til fødselsdagsfest eller tage af sted på udflugter i sommerferien.
Her kommer Mødrehjælpen i Hillerøds mere end 50 frivillige ildsjæle ind i billedet. Og donationen fra Poul Erik Bech fonden vækker stor begejstring hos de frivillige:

Flere udflugter næste år

“Donationen betyder helt enormt meget. Flere midler til fødselsdagshjælp betyder, at endnu flere børn får mulighed for at invitere deres klassekammerater hjem til fødselsdag. Endvidere får vi mulighed for at arrangere nogle dagsudflugter i sommerferien næste år f.eks. til Zoologisk Have eller lignende og dermed skabe gode oplevelser for børnefamilier, der ikke oplever så meget i sommerferien,” fortæller bestyrelsesformand og frivillig i Mødrehjælpens lokalforening i en pressemeddelelse fra EDC Erhverv.
Stephen Wielje Berthelsen og Marlene Stern Mortensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Hillerød havde både indstillet Mødrehjælpens lokalforening i Hillerød til donationen og stod for selve overrækkelsen.

Støtter fællesskabet

“Vi ønskede først og fremmest at bidrage til, at flere børn får nogle gode oplevelser, der forbedrer deres livskvalitet. Endvidere ønsker fonden generelt at bidrage lokalt til gode initiativer og aktiviteter, der støtter op om fællesskabet og gør en forskel i lokalområdet – særligt initiativer rettet mod børn,” udtaler partner og erhvervsmægler i Hillerød Stephen Wielje Berthelsen i pressemeddelelsen.
Fonden blev i 2015 oprettet af Poul Erik Bech. Hvert år overføres en andel af overskuddet i EDC Poul Erik Bech-koncernen til den almennyttige fond, som støtter børn, handicappede og flygtninge, kunst og bygningskulturarven. jesl

Publiceret 16 December 2017 19:00