For få uger siden stod Thomas Tofte i et helt nyrenoveret værksted, men i dag er genopbygningen i fuld gang på grund af brandskader. Ingen kunder hos Tofte Auto bliver påvirket af branden, fortæller Thomas Tofte, der har lånt plads hos nogle kolleger på Falkevej. Foto: Claus Beyer

For få uger siden stod Thomas Tofte i et helt nyrenoveret værksted, men i dag er genopbygningen i fuld gang på grund af brandskader. Ingen kunder hos Tofte Auto bliver påvirket af branden, fortæller Thomas Tofte, der har lånt plads hos nogle kolleger på Falkevej. Foto: Claus Beyer

Telefonbatteri satte ild til autoværksted

Seks biler blev totalskadet, og det helt nyrenoverede værksted hos Tofte Auto skal genopbygges. Kunderne svigtes dog ikke

Af
Af Claus Beyer

For kort tid siden kunne Thomas Tofte glæde sig over en velgennemført renovering og modernisering af det store værksted på Falkevej 14 til 16 - men glæden varede kort. For tre uger siden blev Thomas ringet op klokken cirka 20 under fodboldtræningen. Der var ild i værkstedet. Thomas satte omgående kurs mod værkstedet – og da han kom frem, kunne han se, at brandvæsenet var i fuld gang med at slukke branden, der bredte sig hurtigt op i taget.
Fik du læst: DEBAT: Turistbusser og slottet
”Det var et batteri, der var eksploderet, i en af vores telefoner på værkstedet. Den sad i opladeren. Ilden bredte sig hurtigt, og hele værkstedet er nu lukket ned på grund af de mange skader. Heldigvis stoppede brandvæggen ilden ind til vores administration, så den er fortsat åben som normalt, og hurtigt fik jeg lavet en aftale med nogle af de andre værksteder på vejen, som har været meget hjælpsomme, hvilket jeg er utrolig glad for. Det er jo helt fantastisk at opleve den hjælp og opbakning – så vi har kunne overholde alle vores aftaler med vores kunder,” fortæller Thomas Tofte, der er i fuld gang med at gøre et nyt lokale i stand, så han kan åbne et midlertidigt værksted – indtil det gamle værksted atter er på plads.
”Det tager cirka seks måneder, før vi igen kan rykke ind i det gamle værksted, men ingen af vores kunder kommer til at opleve gener eller forsinkelser af den grund. Vi arbejder alle, de fire svende og de to lærlinge samt mig selv, på højtryk, så vi skal nok komme godt igennem disse ekstra udfordringer,” slutter Thomas Tofte.

null

Publiceret 05 December 2017 09:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr