Drabantgarden spiller i dag, torsdag, til SlotsArkadernes jubilæum. Arkivfoto

Drabantgarden spiller i dag, torsdag, til SlotsArkadernes jubilæum. Arkivfoto

SlotsArkaderne fejrer 25 år:

Kæmpe kage og god musik

Drabantgarde, borgmestertale og kæmpe chokoladekage skyder fire dages fest i gang i dag, torsdag

Af
Peter Klar

Drabantgarden spiller op, borgmester Dorte Meldgaard holder tale, og SlotsArkaderne serverer Danmarks største chokoladekage
Fire dages storstilet fejring af SlotsArkadernes 25 års jubilæum skydes i gang torsdag 28. september kl. 16-18, hvor både kunder og forretningsforbindelser er inviteret til festlig reception på Store Torv v/Kaufmann.
Kl. 16 går Hillerøds historiske bygarde Drabantgarden igennem SlotsArkaderne og sørger for musikalsk og seværdig underholdning i deres flotte uniformer, der er tro kopier af de uniformer, Drabantgarden bar ved sin oprettelse som Frederik II's personlige vagtkorps i 1571.

Borgmester-tale

Når Drabantgarden er ankommet til Store Torv, vil Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard ca. kl. 16.10 holde åbningstalen, der ønsker SlotsArkaderne tillykke og markerer starten på fire dage med festligheder i anledning af SlotsArkadernes 25 års jubilæum.
Kl. 16.20 klipper Dorte Meldgaard den røde snor til Danmarks største chokoladekage.
Den bliver på 25 kvadratmeter, så der skulle være nok til alle kunder og forretningsforbindelser, der møder op og fejrer SlotsArkaderne.

SlotsArkaderne fejrer 25 års jubilæum med fire dages fest. Arkivfoto

SlotsArkaderne fejrer 25 års jubilæum med fire dages fest. Arkivfoto

Jubilæums-tilbud

Resten af dagen frem til kl. 19 har SlotsArkadernes 60 butikker naturligvis åbent med masser af gode jubilæumstilbud og 25 procent rabat på udvalgte varer.

Publiceret 28 September 2017 11:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr