Lars Løkke Rasmussen tager torsdag første spadestik til nyt Foss-byggeri i Hillerød. Arkivfoto

Lars Løkke Rasmussen tager torsdag første spadestik til nyt Foss-byggeri i Hillerød. Arkivfoto

Statsministeren stikker spaden i jorden i Hillerød

Statsminister Lars Løkke Rasmussen vil sammen med bestyrelsesformand Peter Foss tage det første spadestik til udvidelsen af FOSS Innovationscenter med plads til 400 medarbejdere

På kun fire år vil FOSS i 2018 have fordoblet antallet af medarbejdere i Hillerød. Det betyder også, at FOSS er ved at vokse ud af de nuværende faciliteter. Et større globalt behov for gode fødevarer kalder på analyseløsninger, der kan hjælpe til en mere bæredygtig fødevareproduktion.
Som et resultat af denne udvikling har FOSS oplevet vækstrater, som gør, at der fortsat kan investeres tungt i innovation. Torsdag 28. september tager statsminister Lars Løkke Rasmussen sammen med Peter Foss det første spadestik til den nye tilbygning i udvidelsen af FOSS Innovationscenter og skaber dermed mere plads til fundamentet for FOSS' forretning: Innovation.
Dermed skabes der en kapacitet til over 800 medarbejdere i det kommende FOSS Innovationscenter, som forventes at stå færdigt til april 2019. Den solide vækst gennem de senere år på både top- og bundlinje giver behov, lyst og mulighed for at investere.
”Der er ingen tvivl om, at dette er en stor dag for FOSS, hvor vi ser den gode udvikling materialisere sig i et ny byggeri. Vi er rigtig glade for, at det går godt, og vi er stolte over, at vi er i stand til at tiltrække - og huse - mange nye dygtige medarbejdere”, udtaler Peter Foss, bestyrelsesformand for FOSS og søn af Nils Foss, der grundlagde virksomheden i 1956, i en pressemeddelelse.Cb

null

Publiceret 27 September 2017 05:00

Tjener Boldt på besøg i Alsønderup

Foredrag Skuespiller Per Pallesen kommer på besøg i Kulsviergården i Alsønderup og holder foredrag om et langt liv i dansk revy og teater. Det er Lanbosenior Nordsjælland, der arrangerer foredraget i Kulsviergården, hvor alle er velkomne. hvor der også serveres kaffe og kage.

Lokale unge med i familiemusical

Per Pallesen er kendt for en lang række roller ikke mindst på revyscenen og i TV. Man behøver blot sige ”osse li’e på en studs” og ”Yes my boys”, så husker de fleste danskere Per Pallesen som Mathiesen i et forrygende samspil med Tommy Kenter.

Festskrift skildrer 50 år med Alsønderup Fester

Også i rollen i Matador som tjener på Jernbanerestauranten, Severin Boldt husker mange Per Pallesen. Desuden har han været instruktør i flere revyer og på teatret.

Det foregår torsdag 31. oktober kl. 13.30.

CV

Se billederne: Alsønderup festede trods halvskidt vejr