Anne Mette Munck tager lige en lille pause i 'mændenes sofa'. Foto: Claus Beyer

Anne Mette Munck tager lige en lille pause i 'mændenes sofa'. Foto: Claus Beyer

Kvindernes nye modebutik:

Boutique Munck åbner i Slotsgade

Anne Mette Munck åbner sin nye modebutik fredag den 4. august klokken 10

Af
Af Claus Beyer

Der arbejdes hårdt i disse dage bag de tildækkede vinduer i Slotsgade 35. Anne Mette Munch er i fuld gang, sammen med butikken souschef, Trine Ditlevsen, at fylde butikken med de nyeste kollektioner fra blandt andet Tommy Hilfiger, Sand og Gustav og Anne Mette glæder sig til at døren åbnes op for kunderne.
”Det er en dag som jeg har drømt om i mange år. Jeg er for mange år siden udlært i Helsingørgade hos MacCoy og efterfølgende var jeg i mange år i samme kæde i Lyngby. Men da vi skulle have børn, så valgt jeg at gå hjemme i en del år, men nu er børnene så store, at tiden nu er kommet, til at min drøm skal være en realitet.”
”Faktisk var det min mand, der kom hjem omkring nytår og fortalte, at nu var det rigtige lokale der i Hillerød. Jeg har aldrig været i tvivl om, at butikken skulle ligge i Hillerød. Det er en større by med masser af aktiviteter, der er et fantastisk opland og så er der bare en god stemning og et godt samarbejde i Hillerød;” siger Anne Mette Munck, der også er helt målrettet omkring hvilke varer der skal være i butikken.
Læs også: Ny frisør: Min drøm er gået i opfyldelse

Kvalitetstøj

”Det skal være kvalitets tøj og så skal det være mærker der ikke er i forvejen i Hillerød. Hvorfor skal kvinderne helt ind til Lyngby og København for at finde dette tøj? Selvfølgelig skal man også kunne få det i Hillerød og der er ingen tvivl om, at vi satser på det lidt mere eksklusive og lækre tøj. Derfor kommer service også til at være i højsædet og vi har selvfølgelig også en sofa, hvor mændene kan sidde og slappe af, alt i mens kvinderne kan kigge og prøve lidt nyt tøj,” slutter Anne Mette med et stort smil, der også lover lidt kaffe og kager på åbningsdagen.

Publiceret 30 July 2017 09:00